L'alcalde i membres de la corporació passen revista als cementeris de cara la festivitat de Tots Sants

0
0
L'alcalde i membres de la corporació passen revista als cementeris de cara la festivitat de Tots Sants
L'alcalde i membres de la corporació passen revista als cementeris de cara la festivitat de Tots Sants

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora de Cementeris, Ángela Llorca i alguns edils de l'oposició, acompanyats per tècnics municipals, han acudit aquest matí als cementeris Verge del Sofratge i Sant Jaume per a comprovar sobre el terreny les actuacions que s'han realitzat últimament en tots dos cementeris que es troben a punt per a rebre la gran afluència de visitants que s'espera amb motiu de la celebració de l'1 de novembre, Tots Sants.

Encara que el major flux de visites es produirà el Dia de Difunts, la cura dels cementeris municipals “és una tasca de tot l'any”, ha dit Toni Pérez, qui ha citat els treballs d'ampliació portats en Sant Jaume i les constants labors de manteniment “que es realitzen amb el màxim respecte i tota la consideració” cap al lloc i les persones.

Des de l'Ajuntament es preveu que hi haja “superàvit” en la relació entre morts i enterraments durant el present exercici. En aquest sentit, enguany s'han posat en funcionament dos noves illetes de nínxols al cementeri de Sant Jaume que, com ha puntualitzat Ángela Llorca, “Cadascuna disposa de 64 nínxols, la qual cosa suma un total de 128”. En aquest període hi ha hagut “uns 130 enterraments en Sant Jaume”. Llorca ha subratllat que també es disposa de columbaris per a les cendres, “d'aqueixos si que en tenim prou”.

Toni Pérez ha recordat que, a la millora de l'estat i de la cura dels cementeris, cal afegir l'engegada d'un Pla de Mobilitat “amb l'obertura de nous accessos al de Sant Jaime” des de la CV-70 i la millora “del flux i cadència d'arribada del transport públic”, tot açò perquè la visita als sers estimats morts “siga el més còmoda i confortable per als veïns de Benidorm”.

La visita de hui ha servit també perquè l'alcalde i els membres dels diferents grups de la corporació intercanviaren opinions i idees de cara a les intervencions que es van a dur a terme en el dia de Difunts i “també”, per a més endavant, de cara a “la planificació del Pressupost” que deurà contemplar recursos que per a la realització “de noves actuacions que ens permeta mantenir les nostres instal·lacions en perfecte estat”, ha dit Toni Pérez.