L'alcalde assistix a la presentació dels nous agents en pràctiques de la Policia Nacional

L'acte, celebrat en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, i al qual va acudir la Corporació municipal, va estar presidit per la subdelegada del Govern i el comissari provincial
0
0
L'alcalde assistix a la presentació dels nous agents en pràctiques de la Policia Nacional
L'alcalde assistix a la presentació dels nous agents en pràctiques de la Policia Nacional

La plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya va albergar este matí l'acte de presentació oficial dels 151 nous agents en pràctiques de la Policia Nacional, integrants de les XXXV Promoció de l'Escala Bàsica, que s'incorporen a les comissàries de la província a Alacant, Elx, Oriola, Dénia, Alcoi, Elda i Benidorm.

L'acte va començar a les 10,30 h quan el comissari provincial, Ignacio de l'Olmo, va acudir a rebre a l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i junt van donar la benvinguda a la subdelegada del Govern, Araceli Poblador. Després dels sons de l'Himne nacional els tres van passar revista a la unitat policial formada, amb els seus estendards, en la plaça. Representacions de cossos policials i judicatura, al costat de la Corporació municipal van ocupar la capçalera de l'acte. Familiars dels nous agents i públic es van congregar en els limítrofs de la plaça.

Després de la lectura de l'Ordre que els considerava com a agents de policia en pràctiques durant els pròxims onze mesos, abans d'accedir a l'Escala Bàsica, van prendre la paraula el comissari provincial i la subdelegada del Govern, els qui van agrair que Benidorm albergara l'acte i van animar als nous policies a perseverar en l'esforç durant l'etapa final de formació.

Després de la interpretació de l'himne de la Policia Nacional, les autoritats van realitzar una visita a les unitats policials estacionades en la mateixa plaça i van departir amb els nous agents en pràctiques incorporats.

L'alcalde de Benidorm, després d'acomiadar-se de la subdelegada del Govern i els comandaments policials, al costat del comissari de Benidorm, Ceferino Serrano, ha saludat als 34 agents en pràctiques incorporats a la Comissaria de Benidorm (30 a escala Bàsica i 4 a l'Executiva), als quals ha desitjat sort i recordat que "sou la primera línia en contacte amb el ciutadà", animant-los progressar en la seua formació "per al que Benidorm és una gran plaça", i assenyalant-los, finalment, que "en les enquestes, la qual cosa més es valora de Benidorm, per damunt del clima i les seues platges, és la seguretat", encoratjant-los al fet que amb l'esforç de tots això continue sent així.