L'Ajuntament valora el requeriment de la Subdelegació del Govern per a anul·lar la VPT

L'alcalde trasllada el document en Junta de Portaveus i informa els representants dels treballadors
0
0
Ple municipal del mes de maig.
Ple municipal del mes de maig.

El govern local demana informes a Secretaria, Intervenció, Recursos Humans i a la consultora que va realitzar el document, donat suport pel 73% de la plantilla municipal.

L'Ajuntament de Benidorm està valorant el requeriment comunicat hui per la Subdelegació de Govern que dóna un mes de termini a l'administració local per a anul·lar la Valoració de Llocs de treball (VPT), aprovada el mes de maig passat amb el vot a favor de tots els grups municipals –només es van abstindre els dos regidors no adscrits-.

L'alcalde, Toni Pérez, ha traslladat este requeriment als grups municipals en una Junta de Portaveus en la qual també han participat tècnics de les àrees de Secretaria, Intervenció i Recursos Humans. Seguidament, en una altra reunió, ha traslladat esta mateixa informació als representants dels treballadors que constituïxen la Junta de Personal.

Així mateix, l'alcalde ha encarregat als departaments de Secretària, Intervenció i Recursos Humans que informen sobre el requeriment. Una petició que ha fet extensiva a la consultora que va realitzar la VPT, que va rebre suport primer en Mesa General de Negociació per quatre de les cinc centrals sindicals amb representació a l'Ajuntament, i posteriorment pel 73% de la plantilla municipal en una consulta pública.