L'Ajuntament respon: demandes veïnals ateses immediatament

Ana Pellicer i González de Zárate visiten la Colònia Madrid i la plaça d'Espanya i s'interessen per les sol·licituds veïnals
0
0
L'Ajuntament respon: demandes veïnals ateses immediatament
L'Ajuntament respon: demandes veïnals ateses immediatament

Els regidors de Participació Ciutadana i Obres, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, han mantingut hui reunions de treball amb les associacions de veïns Verge de l'Almudena i Del Camp i Plaça España. En la sessió també han participat els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrit i Manuel Notario; tècnics municipals i de les empreses concessionàries.

Els representants veïnals han traslladat als edils possibles millores que han valorat imperioses per als seus barris, emfatitzant aspectes com la neteja o l'accessibilitat. Després del justificant de recepció, Ana Pellicer ha anunciat que "de manera immediata" s'instal·laran les papereres en les zones que han vist necessàries". Respecte a les altres actuacions sol·licitades, Pellicer ha destacat que "hui mateix estan escometent-se", com "la reparació immediata de rajoles, papereres i bancs" que aniran finalitzant-se al llarg d'esta setmana".

Respecte a la visita realitzada la setmana anterior a la Cala de Benidorm i les entrevistes amb els representants de les seues associacions de veïns, la responsable de Participació Ciutadana ha assenyalat que ja s'han escomés les "labors de neteja, instal·lat noves papereres i part dels treballs en jardineria i arbratge" sol·licitades pels veïns. Sobre l'actuació en les escales que comuniquen el Passeig de Tamarindes amb Genaro Navarro, ja han començat els treballs tècnics per a iniciar els treballs al més prompte possible.