L'Ajuntament programa per a estiu cursos de sis modalitats esportives

Totes les activitats estan dirigides a menors, i en el seu desenvolupament es contemplen totes les mesures de seguretat i higiene.
0
0
L'Ajuntament programa per a estiu cursos de sis modalitats esportives
L'Ajuntament programa per a estiu cursos de sis modalitats esportives

Este dilluns s'obri la piscina municipal de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm ultima estos dies l'oferta de Cursos Esportius d'Estiu que desenvoluparà en els mesos de juliol i agost. L'edil de l'àrea, Mariló Cebreros, ha indicat que "la planificació dels Cursos Esportius d'Estiu ve marcada per les instruccions sanitàries que es deriven de la crisi de la Covid-19 i que, entre altres coses, ens han dut a haver de reduir el nombre d'alumnes i a adaptar el desenvolupament dels cursos per a garantir totes les mesures de seguretat i higiene, especialment la relativa a la distància social".

En principi, s'oferiran l'Escola Esportiva, i cursos de Gimnàstica Rítmica, Caiac, Natació (infantil i per a persones amb diversitat funcional), Patinatge i Tenis. Els cursos seran setmanals, quinzenals o mensuals en funció de la modalitat. *Cebreros ha assenyalat que "estem treballant per a veure la viabilitat d'ampliar esta oferta inicial amb més cursos que prestaran els monitors esportius de l'Ajuntament", i ha afegit que "tots els cursos estan dirigits a la població infantil, ja que davant la limitació de participants que imposa les recomanacions sanitàries hem volgut concentrar tots els recursos en els menors de Benidorm que estaran repartits per grups d'edat".

L'edil ha explicat que l'Escola Esportiva, dirigida a menors nascuts entre 2008 i 2011, es desenvoluparà en les instal·lacions del Palau d'Esports l'Illa, així com al Parc de la Séquia Mare. Els cursos de caiac tindran lloc en Club Nàutic; mentre que la Natació s'impartirà en la piscina municipal de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, que s'obri al públic este dilluns, 22 de juny.

Els cursos de Gimnàstica Rítmica seran al Palau d'Esports; i en la pista de patinatge annexada es realitzaran els de Patinatge Infantil. Finalment, el Tenis Infantil s'impartirà en les pistes de la Ciutat Esportiva.

Cebreros ha informat que els primers cursos començaran el 29 de juny i que les últimes edicions finalitzaran el 21 d'agost. Tota la informació sobre el calendari dels cursos, preus i inscripcions es publicarà en els pròxims dies en el portal del ciutadà de la web municipal: www.benidorm.org.