EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

12:09 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

35%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament millora l'accessibilitat del cementeri Verge del Sofratge

27 desembre 2018
El Ayuntamiento mejora la accesibilidad del cementerio Virgen del Sufragio

L'Ajuntament de Benidorm està realitzant actuacions per a millorar l'accessibilitat del cementeri Verge del Sofratge. L'alcalde, Toni Pérez; la regidora de Cementeris, Ángela Llorca; i diversos membres del govern local han visitat hui el fossar per a comprovar com avancen els treballs de construcció de la nova rampa accessible situada en la part alta del cementeri i la resta d'actuacions de conservació, manteniment i millora que es desenvoluparan en els pròxims dies.

Estes obres estan valorades en una mica més de 6.000 euros, i inclouen la col·locació de baranes en totes les rampes del cementeri, la reparació d'un muret, la retirada de les arrels i la soca d'un eucaliptus que estava danyant el paviment, la reposició del paviment afectat i la impermeabilització de la coberta del magatzem per a evitar l'aparició d'humitats. Previsiblement, tots els treballs estaran finalitzats en els pròxims dies.

La regidora de Cementeris ha assenyalat que «progressivament hem eliminat les barreres arquitectòniques i configurant itineraris 100% accessibles que faciliten als usuaris moure's pel cementeri Verge del Sofratge; i de fet després d'esta actuació tota la superfície del cementeri que podia ser accessible ja ho és». En este punt, Llorca ha aclarit lloc que «hi ha zones que és impossible de fer accessibles per la mateixa configuració del fossar».