L'Ajuntament invertix 60.000 euros en la reforma de les zones infantil i esportiva de la Cala

La millores en la zona inclouen una nova il·luminació i la restauració del mobiliari
0
0
L'Ajuntament invertix 60.000 euros en la reforma de les zones infantil i esportiva de la Cala
L'Ajuntament invertix 60.000 euros en la reforma de les zones infantil i esportiva de la Cala

L'Ajuntament de Benidorm, ha realitzat una intervenció en el Parc Infantil Museu a l'aire lliure, i en la zona esportiva adjacent de l'avinguda de Benissa, en La Cala, amb una inversió propera als 60.000 euros. La iniciativa sorgix arran d'una proposta del Grup Municipal Ciutadans (Cs), recolzada pel Partit Popular (PP), i Ciutadans per Benidorm (CBM), i incorporada al Pressupost de 2018.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, al costat dels regidors d'Escena Urbana i Esports, José Ramón González de Zárate i Arturo Cabrillo; el portaveu de Ciutadans, Rafael Gasent; la presidenta de l'Associació de Veïns Mont Benidorm, Teresa Garrido; i tècnics municipals han recorregut les instal·lacions on està treballant les últimes setmanes.

Pérez ha assenyalat que es tracta d'un "espai de referència" per a una zona "d'important densitat residencial" que, a partir d'ara "oferirà major qualitat i més elements" que permetran "majors moments de gaudi per a tots i per a totes les edats". Toni Pérez ha posat l'accent que la nova il·luminació del parc infantil s'ha realitzat després de "detectar" la Regidoria deficiències que impedien gaudir de les instal·lacions. L'alcalde també ha subratllat que l'Ajuntament així mateix ha tingut en compte "les peticions que des de l'associació de veïns Mont Benidorm han arribat" amb motiu de la intervenció.

L'obra consistix en el tancat del perímetre de la zona infantil de jocs, uns 85 metres lineals, que ha quedat també cobert per una solera de cautxú de 130 m² i envoltada per 500 m² d'alber compactat. En esta secció s'han instal·lat nous jocs, entre els quals destaca un tobogan amb forma de goril·la. Al voltant del recinte dedicat als més xicotets també s'ha construït canalitzacions d'enllumenat públic que explicarà, a partir d'ara, amb bàculs i focus. El mobiliari s'ha restaurat i s'han reparat els elements deteriorats, fonamentalment les vorades.

Pel que fa a la zona esportiva adjacent a la infantil, s'ha instal·lat una secció d'elements bio saludables, dissenyats per al seu ús per persones majors. El seu ús millora el benestar, la salut física i mental, l'agilitat i autonomia i, a més fomenta l'increment de les relacions socials entre usuaris.