L'Ajuntament habilita l'accés al cementeri pel polígon industrial amb motiu de Tots els Sants

0
0
L'Ajuntament habilita l'accés al cementeri pel polígon industrial amb motiu de Tots els Sants
L'Ajuntament habilita l'accés al cementeri pel polígon industrial amb motiu de Tots els Sants

Igual que en anys anteriors, com a motiu de la festivitat de Tots els Sants, l'Ajuntament de Benidorm habilitarà un carril d'accés des de la CV-70 per a arribar al cementeri de 'Sant Jaume' travessant el polígon industrial. Este carril s'obrirà a la circulació demà divendres, 23 d'octubre, i estarà operatiu fins al 5 de novembre.

Recordar que, a causa de la situació extraordinària generada per la Covid-19, la Regidoria de Cementeris ha establit un protocol especial per a garantir que les visites als fossars de la ciutat es desenvolupen en condicions de seguretat sanitària. Així, per a facilitar el flux escalonat de persones, des del dimecres 28 d'octubre fins al 2 de novembre s'amplia l'horari d'obertura dels cementeris 'Mare de Déu del Sofratge' i 'Sant Jaume', de 08.00 a 19.00 hores.

A més, s'establirà un control d'accés per a regular l'entrada escalonada de persones, evitant aglomeracions i garantint en tot moment que es complixen els aforaments establits en cadascun dels fossars: 186 persones de manera simultània en el cementeri 'Mare de Déu del Sofratge' i 1.816 en el de 'Sant Jaume'". Hi haurà també un dispositiu especial de neteja i desinfecció. L'ús de la màscareta serà obligatori per a l'accés i permanència en les instal·lacions, així com el de guants per a utilitzar les fonts, escales i poals.

Així mateix, caldrà mantindre la distància de seguretat interpersonal d'1,5 metres, i es prega que les visites siguen breus i que el temps de permanència en les instal·lacions siga l'estrictament necessari perquè el flux de persones siga constant i es garantisca l'accés al cementeri a totes les persones que el requerisquen.