L'Ajuntament asfaltarà el Camí de la Lloma i dotarà a l'Horta de més fanals solars

Les obres començaran al desembre emmarcades en el Pla de Millora de la Seguretat Viària i Accessibilitat 2020
0
0
L'Ajuntament asfaltarà el Camí de la Lloma i dotarà a l'Horta de més fanals solars
L'Ajuntament asfaltarà el Camí de la Lloma i dotarà a l'Horta de més fanals solars

Los trabajos de asfaltado comenzarán en diciembre.

L'Ajuntament de Benidorm asfaltarà el Camí de la Lloma, en l'Horta i millorarà la seguretat amb la instal·lació de nous fanals solars. Així ho ha transmés hui l'alcalde, Toni Pérez, als veïns en una reunió emmarcada en la campanya 'A peu de carrer', en la qual han participat els regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate al costat de representants de l'associació de veïns del barri i del Consell Veïnal.

L'alcalde ha precisat que l'actuació d'asfaltatge es durà a terme dins del Pla de Millora de la Seguretat Viària i Accessibilitat 2020 que, ha recordat, "per un global d'1.700.000 s'està desenvolupant distribuint-se en tots i cadascun dels barris de la ciutat". En este cas concret, els treballs s'iniciaran a partir del tram inicial del camí, amb asfalt en l'actualitat, i se li donarà continuïtat cap a la part alta "perquè done servei a totes i cadascuna dels habitatges de l'Horta que estan en aqueix entorn".

S'ha previst que els operaris comencen els treballs el mes de desembre. L'asfalt s'estendrà per tota la zona amb edificacions.

Com a complement, a més de l'asfalt, l'Ajuntament instal·larà al llarg del recorregut fanals solars. Toni Pérez ha posat l'accent en "la gran acceptació" que per als veïns de l'Horta ha tingut la recent entrada en funcionament d'estes lluminàries "en camins com Lluís de Carlos, la Sénia o d'Onofre, vials d'Horta que per fi gaudixen d'enllumenat públic de qualitat en este últim any" gràcies a les intervencions municipals.

Toni Pérez ha explicat que estos models "de bàcul alimentat per energia solar" proporcionen una eficient "qualitat lumínica" en camins que per ser d'Horta "no desmereixen a l'hora de garantir la seguretat, la mobilitat i també l'accessibilitat".

El model de fanal que s'instal·larà en l'Horta disposa de sensors de moviment. Mentre estan en repòs, la llum és tènue però s'activen amb el pas de persones o vehicles il·luminant totalment la zona. Estos models de lluminàries intel·ligents permeten també, arribat el cas, la instal·lació de càmeres de seguretat.

Amb esta actuació l'Ajuntament "continua treballant perquè cada dia, tots els espais públics de la ciutat de Benidorm, tant en la seua trama urbana com, en la seua zona d'Horta en sòl rústica, vagen disposant de serveis millorant la qualitat de vida de quants ací vivim", ha precisat l'alcalde.