Joventut presenta una variada programació per al mes d'Octubre en l'Espai Jove

0
0
Joventut presenta una variada programació per al mes d'Octubre en l'Espai Jove
Joventut presenta una variada programació per al mes d'Octubre en l'Espai Jove

El regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez, ha presentat este matí les activitats d'oci educatiu a desenvolupar durant el mes d'octubre en l'Espai Jove. Entre les principals activitats a realitzar durant este mes d'octubre, el regidor ha destacat "l'Esdeveniment Tecnològic que es desenvoluparà en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, els dies 11, 12 i 13 d'octubre, totalment gratuït, i al qual hauran d'inscriure's per a determinades activitats com l'Acampada o la Lan Party".

També hi haurà durant el mes dos 'Speaking Time', un per a jóvens els dimarts de 19.30 h a 21.00 h i un altre per a xiquets (kids) el dimecres 30 d'octubre de 18.00 h a 19.30 h, Cinefòrum amb pel·lícules per a jóvens i xiquets de primària, tallers de lectura, matemàtiques i pensament lateral amb endevinalles i jocs numèrics.

La regidoria també ha programat tres xarrades: 'Què és l'Espai Jove?', 'Sexualitat' i 'Beneficis i riscos durant la pràctica d'exercici físic'.

El dissabte 26 a partir de les 18.30 h s'organitzarà un Kahoot!, sota la temàtica de 'Harry Potter i l'ordre del Fènix' en la qual és necessari portar amb si un telèfon intel·ligent o tauleta per a participar. El dijous 31 els més jóvens podran participar en el taller de maquillatge Halloween, amb la col·laboració de l'acadèmia ARCE.

L'horari de l'Espai Jove és de 16 a 21 hores, de dilluns a divendres, i els dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 19,30 hores, en les quals també hi ha aula d'estudi, videojocs, ludoteca o jocs de rol i taula programats.