Joventut organitza un curs de fotografia d'iniciació a Instagram

0
0
Joventut organitza un curs de fotografia d'iniciació a Instagram
Joventut organitza un curs de fotografia d'iniciació a Instagram

La Regidoria de Joventut que dirigix Ana Pellicer, ha programat la realització del curs 'Iniciació a Instagram', en col·laboració amb Jove's Marina Baixa, dirigit als amants de la imatge que desitgen compartir i promocionar les seues creacions en esta xarxa social.

Instagran permet als seus usuaris pujar fotografies i vídeos. També inclou la possibilitat d'aplicar efectes a les imatges mitjançant filtres, marcs, estils preestablerts per a millorar la qualitat de les creacions per a posteriorment compartir-les en la xarxa social o en altres com Facebook, Twitter, Flickr, etc. Una de les característiques d'Instagram és la relació d'aspecte de les fotografies a les quals dóna forma quadrada en homenatge a les antigues càmeres analògiques de Kodak o Polaroid, enfront dels estàndards 16:9 i 4:3 de la majoria de càmeres digitals i telèfons intel·ligents. La xarxa compta en l'actualitat amb més de mil milions d'usuaris a tot el món.

El curs es realitzarà en el Centre Social 'José Llorca Linares' el 20 d'abril, en horari de 18.00 a 21.00 hores. La inscripció té un cost de 5 euros. Per a més informació, els interessats poden dirigir-se al Centre d'Informació Juvenil, situat en els baixos de l'edifici consistorial en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, 1, fins al 20 d'abril.