Joventut i Educació convoquen el primer concurs de microvídeos

Ajuntament i centres d'ensenyament organitzaran unes jornades d'orientació educativa
0
0
Joventut i Educació convoquen el primer concurs de microvídeos
Joventut i Educació convoquen el primer concurs de microvídeos

Les regidories de Joventut i Educació han organitzat, en col·laboració amb els instituts de Benidorm, la primera edició del Concurs de Microvídeos, amb la pretensió de donar a conéixer l'oferta educativa entre els alumnes i ajudar-los al llarg de tot el seu recorregut formatiu.

La responsable de l'àrea de Joventut, Ana Pellicer, ha assenyalat que podran participar els alumnes a títol individual, o col·lectivament sempre que estiguen "matriculats en el mateix centre educatiu". L'edil ha precisat que les pel·lícules hauran de tindre "una durada màxima d'un minut i han de resumir i publicitar l'oferta educativa del seu centre escolar".

Cada institut s'encarregarà d'organitzar el procés de selecció del treball que li representarà en la final. "L'equip guanyador de cada centre —ha aclarit Pellicer— rebrà un val de 200 euros canviable en comerços col·laboradors" de Benidorm. Dels seleccionats, la Regidoria de Joventut premiarà al millor amb un xec de 300 euros.

Amb esta iniciativa, l'Ajuntament pretén facilitar l'accés dels alumnes a les diferents branques de la formació. De fet, la intenció —ha avançat la regidora— és substituir la tradicional fira educativa anual per unes jornades d'orientació educativa. Un projecte en el qual encara "estem treballant i que serà anunciat pròximament per l'alcalde", Toni Pérez, qui ostenta les competències en Educació.

La data límit per a entregar els treballs al concurs de microvídeos és el 28 de febrer. Els interessats poden ampliar esta informació en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) situat en els baixos de l'Ajuntament.