Joventut dóna a conéixer en els Instituts de Benidorm els servicis que presten la Regidoria i l'Espai Jove

L'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, està realitzant una ronda de reunions amb la Direcció dels centres per a promoure estos servicis
0
0
Joventut dóna a conéixer en els Instituts de Benidorm els servicis que presten la Regidoria i l'Espai Jove
Joventut dóna a conéixer en els Instituts de Benidorm els servicis que presten la Regidoria i l'Espai Jove

El Regidor de Joventut de Benidorm, Jaime Jesús Pérez, ha iniciat esta setmana una ronda de reunions amb els responsables dels cinc Instituts d'Ensenyament Secundari (IES) de Benidorm amb l'objectiu de "donar a conéixer en tots els centres els servicis que prestem des de la Regidoria", alguna cosa que segons ha explicat "farem concertant xarrades amb alumnes de tots els últims cursos de cada ensenyament", en este cas 4t de l'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Segons ha explicat l'edil, en estes xarrades "explicarem a l'alumnat com funciona la Regidoria, els servicis que prestem en el Centre d'Informació Juvenil, en l'Espai Jove, així com programes d'ajuda com l'accés al sistema de Garantia Juvenil o el bo jove per al transport públic".

En tots els Instituts s'han situat panells informatius en els quals, com explica el regidor, "s'exposa tota la informació que facilitem des de la Regidoria"; informació que "cada setmana és recollida a l'Ajuntament per un alumne encarregat d'això per a exposar-la en els panells de cada institut".

D'altra banda, estes reunions també estan servint per a "oferir la nostra col·laboració per a organitzar xarrades o trobades des de la Regidoria sobre temes que desperten interés en l'alumnat de cada centre, com pot ser la sexualitat, el voluntariat, les drogodependències o qualsevol altra qüestió", alguna cosa que es coordinaria en el seu cas amb altres possibles Regidories implicades segons la temàtica.

Jaime Jesús Pérez ja ha mantingut esta setmana reunions amb les direccions de l'IES Almadrava, IES Pere María Orts i Bosch i IES Mediterrània. La setmana que ve ho farà amb els responsables de l'IES Bernat de Sarrià i l'IES Beatriu Fajardo de Mendoza.