Innovació inicia a Benidorm els treballs de col·laboració amb INESCOP

La regidora Aida García destaca l'impuls que això suposarà per a projectes innovadors en sostenibilitat
0
0
Innovació inicia a Benidorm els treballs de col·laboració amb INESCOP
Innovació inicia a Benidorm els treballs de col·laboració amb INESCOP

Este matí, la Regidora d'Innovació, Aida Garcia, ha mantingut una trobada amb la Coordinadora d'I+D d'INESCOP, Francisca Aran, i el gestor d'innovació, Mariano Tarí, per a definir les línies de col·laboració que s'abordaran des de Benidorm.

Esta primera presa de contacte ha servit per a posar en relleu les diferents iniciatives que duu a terme INESCOP en matèria de sostenibilitat, així com en innovació, per a dur a terme el desenvolupament de projectes europeus a Benidorm.

INESCOP és un centre d'innovació i tecnologia constituït en 1971 com a associació privada sense ànim de lucre. Amb més de quaranta-cinc anys d'experiència, treballa per a proporcionar servicis tecnològics, transferir coneixements i investigar sobre temes d'interés general per a diferents sectors d'economia estratègica a la província.

En la reunió celebrada hui, s'ha treballat en la possibilitat de formalitzar un acord marc de col·laboració ampli que aborde l'ecosistema innovador, des de la formulació de projectes pilot, la participació en programes europeus, la col·laboració com a municipi laboratori de tecnologies i projectes d'innovació, la sostenibilitat i, finalment, qüestions de formació.

L'ajuntament de Benidorm a través de l'Eix d'Innovació del seu Pla Director DTI, promou les aliances amb instituts tecnològics, així com l'obertura de possibilitats en captació de fons i desenvolupament de projectes innovadors.

A la conclusió de la trobada s'ha realitzat un recorregut per la ciutat per a vore els últims projectes executats pel consistori en l'avinguda Mediterrani i la realitat de la iniciativa de platges segures.