EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

20:25 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Coca-Cola se suma a esta iniciativa ecològica i sostenible, i instal·larà un estand en les mascletades

Festes i Medi Ambient repartiran 10.000 gots reutilitzables entre penyistes i majorals

30 octubre 2019
Fiestas y Medio Ambiente repartirán 10.000 vasos reutilizables entre peñistas y mayorales

Els regidors de Festes i Medi Ambient, Jesús Carrobles i Mónica Gómez, han presentat hui davant els mitjans de comunicació els nous gots ecològics, reutilitzables i reciclables editats amb motiu de les Festes Majors Patronals de 2019. Seran 10.000 unitats que es repartiran gratuïtament entre totes les penyes inscrites o no en l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' i entre els majorals; igual que ja es va fer l'any passat amb els 10.000 gots reutilitzables que va sufragar íntegrament la Regidoria de Festes, també amb motiu de les Festes Majors Patronals.

Els edils han estat acompanyats pel cap de comunicació de Coca-Cola European Partners Ibèria en la Comunitat Valenciana, Fernando Álvarez. Amb esta col·laboració, l'empresa dóna continuïtat a les accions a favor del medi ambient a la ciutat que es van iniciar el passat estiu amb la campanya 'Mars circulars' de neteja de residus en costes i oceans, i que es va desenvolupar en el Passeig de Llevant de Benidorm.

Els gots, 100% reciclables, ha sigut tampografiats amb tinta ecològica. En ells apareixen els distintius de la marca de refrescos i de la Regidoria de Festes. Esta és la primera vegada que Coca-cola s'implica directament amb l'organització de les Festes Majors Patronals de Benidorm, on, des d'este estiu, compta amb una de les seues delegacions comercials.

Una cooperació que és "una gran alegria" –ha dit Jesús Carrobles– perquè demostra "que la marca més important de refrescos es bolca amb la nostra ciutat". El regidor de Festes, així mateix, ha anunciat la instal·lació d'un estand promocional de Coca-cola "durant els quatre dies de les mascletades.

Per la seua banda, Mónica Gómez ha agraït el suport de Coca-cola "a la sostenibilitat i el reciclatge" amb la campanya que, a més, permetrà a Benidorm gaudir "d'uns carrers més nets durant uns esdeveniments tan importants com ho són les nostres Festes Majors Patronals".

Finalment, el representant de Coca-cola s'ha referit a l'estratègia de sostenibilitat de la marca "que passa per uns compromisos molt exigents quant a la reducció de plàstics". Fernando Álvarez ha recordat que "pràcticament el 100%" dels envasos de la marca "són reciclats" i que l'empresa pretén que l'any 2020 "el 50% del seu plàstic provinga de PET [politereftalat d'etilè] reciclat".