Exposicions de trompetes i saxofons en el Conservatori Municipal ‘José Pérez Barceló’

Una oportunitat perquè alumnes del conservatori i del curs coneguen i proven instruments únics d'alta gamma
0
0
Exposicions de trompetes i saxofons en el Conservatori Municipal ‘José Pérez Barceló’
Exposicions de trompetes i saxofons en el Conservatori Municipal ‘José Pérez Barceló’

Com a complement a les activitats del XXXI Curs Internacional de Música i del XXI Concurs de Música de Benidorm, la Regidoria de Cultura ha organitzat, en col·laboració amb el Conservatori Professional Municipal de Música ‘Josep Pérez Barceló’ i les empreses col·laboradores, dues exposicions d'instruments musicals. Ahir dilluns, trompetes; hui dimarts, saxofons.

Durant tot el dilluns, alumnes del conservatori, participants en tots dos esdeveniments i públic en general van poder conéixer de primera mà els últims models de trompetes elaborats per l'empresa valenciana Stomvi, de reconegut prestigi internacional. Hui dimarts, s'exposa una col·lecció de saxofons de la marca japonesa Yanagisawa.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez; el representant de la marca nipona a Espanya, Salva Andreu; i el professor del curs especialista en saxofon Jean-Denís Michat, han recorregut la mostra que pretén acostar i donar a conéixer als alumnes estos instruments. En este sentit, el regidor ha assenyalat que “és l'oportunitat que tenen els alumnes del conservatori de descobrir instruments d'alta gamma. És molt difícil –ha subratllat Jaime Jesús Pérez- poder trobar tants instruments i de tanta qualitat junts si no és en este tipus d'exposicions, ni si vulga en botigues especialitzades”.

Les activitats del Curs i Concurs continuen hui, a les 22.00 hores, amb un concert d'Ángel Sanzo (piano), Adán Delgado (trompeta), i Pepe Gallego (piano). Demà dimecres, també a les 22.00 hores, serà la final del Concurs de música en l'especialitat de violoncel. El dijous, a la mateixa hora, tindrà lloc el tradicional concert dels alumnes del curs. Finalment, el divendres, a les 21.30 hores, intervindran els professors del curs: Michal Dmochowski (violoncel), Graham Jackson (piano), Jean-Denis Michat (saxofon) i Stefamos Spanopoulos (piano). A continuació tindrà lloc la intervenció del guanyador del XXI Concurs de Música i la clausura.

Totes les activitats se celebren en el Saló d'Actes de l'Ajuntament.