Un estiu de contacontes per a les platges de Llevant i Ponent

0
0
Un estiu de contacontes per a les platges de Llevant i Ponent
Un estiu de contacontes per a les platges de Llevant i Ponent

La Regidoria de Platges de l'Ajuntament de Benidorm, en col·laboració amb l'empresa concessionària de les platges, RA Benidorm, ha organitzat el programa 'contacontes ambiental amb treballs manuals', que es desenvoluparà en les ludoteques municipals situades al costat de les biblioplatges de Llevant i Ponent. L'objectiu d'esta iniciativa és animar a la lectura als més xicotets i conscienciar-los ambientalment d'una manera lúdica i divertida.

La primera de les sessions d'este programa tindrà lloc divendres que ve, 21 de juliol, de 17.00 a 18.00 hores en Ponent, i de 18.30 a 19.30 en Llevant. L'activitat girarà entorn del reciclatge, amb la lectura del conte 'Capità Verdemán: superheroi del reciclatge', de les autores Ellie Bethel i Alexandra Colombo. Després de gaudir de les aventures d'este personatge, hi haurà un taller d'activitats i jocs en els quals podran participar tots els xiquets i xiquetes que ho desitgen.

El programa 'Contacontes ambiental amb treballs manuals', és gratuït, està conduït per personal de l'empresa d'animació infantil i sociocultural Animació Azimut, i tindrà lloc els divendres de juliol i agost.