Esports renova les pistes de futbol sala i voleibol del 'Guillermo Amor'

El pressupost ascendix a 48.261,19 euros i s'obriran al públic en la segona quinzena de desembre
0
0
Esports renova les pistes de futbol sala i voleibol del 'Guillermo Amor'
Esports renova les pistes de futbol sala i voleibol del 'Guillermo Amor'

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat els treballs de rehabilitació de dos de les pistes esportives de la Ciutat Esportiva 'Guillermo Amor', les de futbol sala i voleibol.

La regidora d'esports, Mariló Cebreros, ha assenyalat que l'actuació es deu "a alguns desperfectes que es van detectar en el ferm, pals o porteries" el que podria impedir la pràctica esportiva "amb les màximes garanties". En una inspecció de les instal·lacions, es va poder comprovar deterioració, clivelles, estovaments, cants vius o el mal estat dels pals "a causa de l'ús intensiu". "Creiem –ha subratllat Cebreros– que és important actuar abans que es puga comprometre el desenvolupament esportiu o la seguretat dels esportistes".

La pista més gran, la de futbol, disposa de 1.008 m²; l'altra, 968. La que es troba en pitjor estat és la primera que "requerix el fresat de l'àrea" i en la qual s'aplicaran "quatre capes de producte". En la de voleibol, "amb una menor deterioració", seran solament "dos les capes de producte mixt les que s'aplicaran". En totes dos instal·lacions, ha aclarit Cebreros, es procedirà al senyalitzat amb pintura i la instal·lació dels complements necessaris "com pals de competició en el cas del vòlei o els tensors de les porteries de futbol, adaptats a les més altes exigències en matèria de seguretat".

Mariló Cebreros, finalment, ha precisat que les pistes no solament es destinen a la pràctica del futbol o vòlei. "També bàsquet, o qualsevol altra activitat que s'adapte a les característiques de la superfície".

Les obres avancen a la Ciutat Esportiva segons el que es preveu, com han pogut comprovar 'in situ' l'alcalde, Toní Pérez, la regidora i tècnics municipals. "La pista ensostrada –ha anunciat Cebreros– s'espera que entre en servici el primer divendres de desembre, la segona, a partir de la segona quinzena de desembre" perquè abans d'autoritzar l'ús intensiu de les pistes "hem de permetre que els productes s'assenten". L'actuació ha suposat una inversió 48.261,19 euros.