Espai Públic avança en la poda de tot l'arbratge de Benidorm

Estos treballs han permés minimitzar els danys durant el recent episodi de forts vents
0
0
Espai Públic avança en la poda de tot l'arbratge de Benidorm
Espai Públic avança en la poda de tot l'arbratge de Benidorm

La Regidoria d'Espai Públic continua immersa en les labors de poda de l'arbratge de la ciutat; unes tasques que van arrancar "a la fi de novembre" i que s'estan executant "seguint el calendari de cada espècie i sobre la base de les necessitats dels diferents carrers", segons ha informat hui el regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate.

Les brigades de la concessionària Actua "estan treballant ara en la poda dels falsos plàtans, presents fonamentalment en grans avingudes com Alfonso Puchades o Europa" i està previst que "en un mes" s'haja acabat les labors amb esta espècia i "es rematen les palmeres", completant així unes tasques que es van iniciar amb moreres i jacarandes.

Les tasques de poda arribaran en les pròximes setmanes a avingudes i carrers Jaume I, Bilbao, Jaén, Eivissa i Kennedy; mentre que en els pròxims mesos, a mesura que s'acoste "l'època més calorosa, i tal com establix el calendari agrícola, procedim a la plantació de nous arbres, sobretot palmeres". A més de la plantació de nous exemplars, es replantaran palmeres en punts com el Passeig de Colón, avinguda Bilbao o el carrer Mallorca.

De Zárate ha assenyalat que "les labors de manteniment constant de l'arbratge en tota la ciutat, que es realitza des de l'Ajuntament i l'empresa concessionària" han permés minimitzar els danys durant l'episodi de vent de fa uns dies, quan es van aconseguir ratxes de fins a 97 quilòmetres per hora.