'La época moderna' s'alça amb el primer premi de la desfilada del Carnestoltes en el qual van participar més d'un miler de persones en totes dos jornades

El premi individual va ser per a 'Bailando con José Mota'
0
0
'La época moderna' s'alça amb el primer premi de la desfilada del Carnestoltes en el qual van participar més d'un miler de persones en totes dos jornades
'La época moderna' s'alça amb el primer premi de la desfilada del Carnestoltes en el qual van participar més d'un miler de persones en totes dos jornades

Més de 1.500 persones varen participar en la nit d'ahir dissabte en la desfilada de Carnestoltes de Benidorm, organitzada per l'Associació de Penyes Verge del Sofratge i que va recórrer diversos carrers del centre de la ciutat per a acabar en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya amb una festa fins a la matinada.

Des de les nou i mitja de la nit, prop de 78 grups i una desena en categoria individual, van protagonitzar una desfilada multitudinària, que va omplir el recorregut de color, molt de treball en la confecció dels vestits i sentit de l'humor, encapçalat per la reina major Marina Carrillo i la seua cort d'honor, acompanyades per membres de la Comissió de Festes Majors Patronals 2019.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; l'edil de Festes, Jesús Carrobles; així com diversos membres de la corporació municipal van acudir a presenciar la desfilada, convenientment disfressats per a l'ocasió, sent els encarregats d'atorgar posteriorment els premis als guanyadors, al costat de la Reina Major, Marina Carrillo, el president de la Comissió de Festes, Roberto Carretero, el president de l'Associació de Penyes, Coly Pérez i membres del jurat.

Els guanyadors van ser en categoria individual 'Bailando con José Mota' amb un premi de 300 euros, segon lloc per a 'Reina Goma Eva' dotat de 200 euros i el tercer premi va ser a les mans d'Àfrica que va aconseguir 100 euros.

En la categoria de grups enguany l'Associació de Penyes va voler ampliar el nombre de premis. Els guanyadors van ser en esta ocasió els membres de la penya 'A Tot Arreu' que amb més de 40 membres participants es van alçar amb el primer premi gràcies a la seua posada en escena amb 'La época moderna' dotat de 1.000 euros. El segon premi va ser per als 'Pájaros Nocturnos' amb un premi de 750 euros i el tercer premi va anar a parar a les mans de les 'Novias por carnaval' que van aconseguir 500 euros. La resta de premis van ser en el següent ordre: Aracnaval (400 euros), Trotamúsicos (300 euros), Esto no es un espejismo (150 euros), Hei Hei (100 euros), La Repavada Real (50 euros), Fantasia Desigual (50 euros) i Sol de Benidorm (50 euros).

Carnestoltes Infantil.

Al matí va tindre lloc el Carnestoltes Infantil amb la participació de més de 500 jóvens, repartits en 40 grups i 20 individuals, així com la també va participar la reina infantil Paula Mayor i la seua cort d'honor infantil, que varen encapçalar la desfilada.

En la categoria grupal el guanyador va ser Transformers amb un premi de 300 euros, el segon premi dotat amb 200 euros va ser per a Esquimales Polo Norte i el tercer premi va ser per a Unicornio, amb un premi de 100 euros.

En la categoria individual el guanyador va ser la disfressa Malèfica (100 euros), el segon va ser per a Flor Primavera (75 euros) i el tercer premi va ser per a Lego (50 euros).