Els veïns de la Colònia Madrid valoren positivament les actuacions en el seu barri

En quinze dies, Participació convocarà els veïns per informar-los en detall de la modificació de l'Ordenança de Mobilitat
0
0
Els veïns de la Colònia Madrid valoren positivament les actuacions en el seu barri
Els veïns de la Colònia Madrid valoren positivament les actuacions en el seu barri

Els veïns de la Colònia Madrid han pogut reunir-se hui dijous amb els seus representants a l'Ajuntament. En la trobada han intervingut els responsables de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i Obres, José Ramón González de Zárate, al costat dels vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.

La reunió, que ha donat principi en el Magatzem Municipal de l'avinguda de Beniardà, s'ha traslladat al pròxim carrer Polop que, recordem, fa pocs dies, donava per conclosos els treballs de reurbanització que han suposat la total renovació de la via.

Ana Pellicer ha recordat la visita, dies arrere, del president de la Diputació, Carlos Mazón, al carrer Polop, i ha agraït la inversió de l'ens provincial que ha suposat més del 85% del muntant total, 143.000 euros. "Queda patent –ha assenyalat– l'actuació quant a l'escena urbana", destacant la nova pavimentació o els elements d'ornamentació o arbratge, "el que es veu a primera vista". L'edil ha posat l'accent en la importància de l'actuació en el subsol, les noves canalitzacions d'aigua, o els servicis d'electricitat, fibra o telefonia i en la il·luminació "amb un nou fanal amb punt wifi" que també disposa d'una càmera de vigilància que "prompte es farà extensiva a altres carrers de la nostra ciutat".

González de Zárate i Pellicer han comentat amb els veïns la resta d'intervencions realitzades en la Colònia Madrid, fruit de reunions anteriors entre les associacions afavorides pel Consell Veïnal i que han incidit, ha apuntat Pellicer, sobretot en "neteja i en l'escena urbana", com la reparació de rajoles o "la restauració dels escocells".

Els veïns s'han mostrat satisfets amb els resultats d'estes reunions i han realitzat les seues propostes als edils de cara a pròxims projectes; si bé, han sigut moltes les qüestions plantejades a González de Zárate, regidor també de Mobilitat, després de l'anunci ahir de la modificació de l'Ordenança de Mobilitat Número u que, presumiblement, aprovarà el ple de la Corporació este pròxim dilluns i que suposarà la creació de les zones verda, taronja i roja d'estacionament. Espais gratuïts per als veïns de la ciutat i, en part també, per als no empadronats que realitzen les seues compres a la ciutat.