Els jóvens d''Estiu 2020' visiten la casa de tots els benidormers

L'activitat facilita la conciliació laboral de les famílies després del període de confinament per la Covid-19
0
0
Els jóvens d''Estiu 2020' visiten la casa de tots els benidormers
Els jóvens d''Estiu 2020' visiten la casa de tots els benidormers

Els jóvens participants en la iniciativa 'Estiu 2020', organitzada per la Regidoria de Joventut, han cursat este matí una visita a l'Ajuntament de Benidorm on han sigut rebuts en el despatx d'Alcaldia pel primer edil, Toni Pérez, i el regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez.

Prèviament, els xavals han recorregut les dependències municipals on han vist com treballen els servidors públics i se'ls ha explicat com es gestiona una ciutat com Benidorm. Així mateix, han visitat el Saló d'actes, que pot albergar, en situació de normalitat, a més de 200 persones; i el Saló de Plens, amb els magnífics tapissos que l'adornen, donació a la ciutat de Pere Maria Orts i Bosch.

'Estiu 2020' proposa als joves la realització d'activitats diàries entre les 9.00 i les 14.30 hores. S'han programat tallers, itineraris culturals, tasques d'intel·ligència emocional relacionades amb el medi ambient, amb les tecnologies de la informació i la comunicació, esports, jocs, senderisme, cuina, idioma alemany, jocs de taula i rol o cinefòrums. Donada l'actual situació generada per la Covid-19, els grups de jóvens s'han reduït a 10 per cada monitor.

L'activitat té duració quinzenal i un cost de solament 25 euros, la resta és subvencionada per l'Ajuntament. Sobre este tema, Jaime Jesús Pérez ha recordat que 'Estiu 2020' pretén "facilitar la conciliació familiar i laboral a les famílies", al mateix temps que permet als jóvens "gaudir de la ciutat després del llarg període de confinament" a causa de la Covid-19. Pérez també ha precisat que el contingent de participants s'ha cobert al 100% per a les quinzenes de juliol i queden "molt poques places" per a les d'agost.

Esta informació pot ampliar-se en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ), situat en els baixos de l'Ajuntament, o en el telèfon 965 853 041.