EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

21:25 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les mesures d'higiene i protecció contemplades en els protocols Covid-19 hauran de ser complides estrictament

Els esportistes menors d'edat podran acudir a entrenaments i competicions acompanyats d'un adult

26 març 2021
Els esportistes menors d'edat podran acudir a entrenaments i competicions acompanyats d'un adult...

La Resolució de 25 de març de 2021, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública possibilita que els esportistes menors d'edat puguen acudir als entrenaments i competicions acompanyats d'un adult. Esta mesura estarà en vigor fins al 12 d'abril de 2021.

Els acompanyants hauran de romandre en les graderies de públic o en el lloc assignat, preferentment asseguts i en tot moment respectant la distància de seguretat entre altres persones i tots han de seguir estrictament les mesures d'higiene i protecció contemplades en els protocols Covid-19.

Serà condició a complir, assenyala la resolució, que esportistes i acompanyants figuren en els llistats que deuen els clubs presentar en les instal·lacions esportives per a facilitar l'accés de tots dos.

També s'assenyala que en entrenament, la pràctica per lliure de l'activitat física i esportiva queda limitada a 4 persones, sense contacte físic i respectant la distància de seguretat i les mesures sanitàries de prevenció; l'activitat física i esportiva dirigida per un professional, podrà realitzar-se en grups màxims de 10 persones, sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat i les mesures sanitàries de prevenció i l'entrenament de l'esport federat i/o dels Jocs esportius de la Comunitat Valenciana, es podran desenvolupar, sempre en grups estables i sense contacte amb altres grups. Estes mateixes mesures imperen per a instal·lacions cobertes.

En competicions esportives es mantenen estes mesures i es planteja que per als desplaçaments a localitats i instal·lacions s'evite en la manera que siga possible el transport col·lectiu.

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm es destaca que les reserves per a abonats i públic en les instal·lacions han de realitzar-se prèviament a través de la web d'esports o en defecte d'això a través dels telèfons de la Regidoria d'Esports 966815472 o 966831050 (ext. 2132-2133) en horari de 9,00 a 13,30 hores.

Es recorda, així mateix, a tots els clubs la necessitat d'enviar els llistats d'equips i esportistes; i el cas d'esportistes menors, el d'acompanyants adults. Estos llistats no es podran modificar durant el temps d'aplicació de la norma (fins al 12 d'abril), ja que la mateixa Resolució indica que els grups han de ser estables i no poden tindre contacte amb altres grups d'entrenament i comptenció, siga de la mateixa disciplina esportiva o diferent, sent els clubs els responsables del compliment de mesures, normes i protocols Covid-19 i els establits per la Regidoria d'Esports, assenyala la Resolució.

L'ús dels vestuaris queda conforme a les mesures ja imperants. L'ús de les dutxes seguix sense autorització, amb l'excepció de les competicions de caràcter nacional o que possibiliten l'ascens i/o classificació a campionats de caràcter nacional.

I quant a la presència de públic, esta només està autoritzada en competicions de caràcter nacional, estant vigent la Resolució de 5 de desembre de 2020 en la qual s'establix l'aforament màxim en 150 persones, sent la Conselleria de Salut Pública la que puga autoritzar l'excepcionalitat a aqueixa resolució.

Finalment, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm recorda que continua vigent el toc de queda a les 22 hores, amb el que totes les activitats esportives acabaran a les 21,30 hores, i que és obligatori l'ús de màscara i el respecte a la distància física de seguretat, recomanant-se encaridament la rentada o desinfecció freqüent de mans.