Els 10 interins de la Policia que reforçaran la Secció de Platges s'incorporen al servici

0
0
Els 10 interins de la Policia que reforçaran la Secció de Platges s'incorporen al servici
Els 10 interins de la Policia que reforçaran la Secció de Platges s'incorporen al servici

El reforç en els servicis de platges, a ple rendiment

Els deu agents interins de la Policia Local que reforçaran la Secció de Platges durant els sis mesos de temporada alta s'han incorporat hui al servici, després de prendre possessió del seu càrrec a primera hora del matí. Amb la incorporació d'estos agents, es completa el dispositiu d'atenció i vigilància de les platges, que a més de la Policia Local inclou els servicis de l'empresa concessionària de les platges, que també s'han reforçat per a la Setmana Santa.

Este matí l'alcalde, Toni Pérez, el regidor de Seguretat Ciutadana i Platges, Lorenzo Martínez; i diversos regidors de la corporació han comprovat com este dispositiu funciona ja "a ple rendiment", perquè "les nostres platges estiguen absolutament a disposició de la ciutadania amb l'arribada del primer període important d'ocupació". De fet, l'alcalde ha indicat que totes les previsions assenyalen que les xifres d'ocupació en estos dies seran "magnífiques".

L'alcalde ha demanat als nous agents que a més d'eficients en les labors de vigilància i seguretat, presten molta atenció al tracte amable al ciutadà per a millorar al màxim la seua experiència vacacional. El responsable de Seguretat Ciutadana, per la seua banda, ha defensat el procediment seguit per l'Ajuntament per a la contractació d'estos policies, que s'ha fet "amb la màxima igualtat i transparència" i corregint "l'errada que va haver-hi" en una de les proves.

Martínez ha avançat que, dins d'eixe procediment, "s'ha previst un servici de borsa" per a poder recórrer als següents aspirants de la llista en cas que algun dels agents que ha pres hui possessió obtinga plaça fixa en alguna altra localitat i haja d'abandonar el seu lloc a Benidorm, una circumstància que es va donar l'any passat en diversos casos.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Platges ha assenyalat que amb l'inici de la Setmana Santa també s'ha concretat el reforç de la neteja i socorrisme de les platges. Així, tant en Llevant com en Ponent hi haurà tres socorristes, un lloc de socors i una ambulància, mentre que la platja del Mal Pas estarà a càrrec d'un socorrista. Els tres punts de platges accessibles funcionaran durant tot el període vacacional en horari de 10.30 a 14.30 hores, i un total de 28 operaris s'encarregaran de les labors de neteja mecànica i manual en tres torns diferents.

Más imágenes: