El sopar solidari d'Anémona reunix 650 persones en 'Les Palmeres'

0
0
El sopar solidari d'Anémona reunix 650 persones en 'Les Palmeres'
El sopar solidari d'Anémona reunix 650 persones en 'Les Palmeres'

Esta nit s'ha celebrat en la Finca 'Les Palmeres' el tradicional Sopar de Convivència d'Anémona Marina Baixa. Acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, de la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, representants dels tres grups polítics de la corporació i d'altres localitats de la Marina Baixa, com l'alcalde d'Altea, Jaume Llinares.

650 comensals en una àgape en el qual "compartim vida", ha dit la presidenta d'Anémona, María Botella, amb el qual "la societat benidormera demostra, any rere any, quant solidària és". Quasi al final de la vetlada, l'alcalde s'ha dirigit als presents, especialment a les associades a Anémona per a "agrair-vos l'exemple que dia rere dia ens doneu" i, en nom de tota la corporació municipal, els ha assegurat que "sempre ens tindreu al vostre costat".

Per part seua, Ángela Zaragozí ha animat a tots els ciutadans a continuar col·laborant amb Anémona "siga adquirint les seues famoses samarretes o participant en les activitats que organitzen" perquè són una "peça clau" de la societat benidormera. En este sentit, des d'Anémona han avançat que, després de les vacances, el mes d'octubre, tindrà lloc un dia solidari a Benidorm amb representants de tota la província i també el 'Mou-te amb Anémona' que anuncia la seua tradicional marxa solidària.