El rellonejador Andy Cartagena celebrarà els 20 anys de la seua alternativa amb 6 bous a Benidorm

0
0
El rellonejador Andy Cartagena celebrarà els 20 anys de la seua alternativa amb 6 bous a Benidorm
El rellonejador Andy Cartagena celebrarà els 20 anys de la seua alternativa amb 6 bous a Benidorm

Jesús Carrobles aposta per este tipus d'espectacles perquè Benidorm "torne a sonar en el món taurí"

El rellonejador de Benidorm Andy Cartagena celebrarà el vinté aniversari de la seua alternativa en l'arena amb una correguda mixta de bous en la qual el lidiador estarà acompanyat pels destres Juan José Padilla i Varea.

Cartagena, al costat del regidor de la Plaça de Bous, Jesús Carrobles i l'empresari taurí Alberto García, de Tauroemoción SLU, han presentat este matí l'esdeveniment que començarà a les 18.00 hores del dissabte 15 d'abril en què es lidiaran dos bous per a rellons de la ramaderia Fermín Bohorquez i quatre para la lidia a peu de Guadalmena.

Amb esta correguda es dóna "el tret d'eixida –ha subratllat Carrobles- a la temporada taurina 2017 amb un benidormense", una persona "molt vinculada a nosaltres" que no torejava en la ciutat "des de feia 10 anys". El regidor ha felicitat el rellonejador per les seues primeres 20 temporades de carrera i s'ha mostrat disposat a potenciar la celebració de festejos, a "recuperar el buit" que tenia Benidorm perquè la ciutat "torne a sonar en el món taurí". En este sentit, l'empresari Alberto García ha dit que "Benidorm no és una plaça més" i que "té grans possibilitats" perquè ací s'han celebrat "grans esdeveniments que han marcat la història de la tauromàquia al nostre país".

Per la seua banda, el rellonejador de Benidorm s'ha mostrat molt content de tornar a la seua terra "després d'haver estat 10 o 12 anys sense torejar en ella" passejant el nom de Benidorm per les principals places del món i amb un cartell "amb molts al·licients" com el del mestre Padilla, recent triomfador en les fires de la Magdalena, a Castelló i de Falles, a València, així com l'aposta de futur que suposa Varea per a la festa taurina.

Andy Cartagena va nàixer a Benidorm al desembre de 1980. Va actuar per primera vegada en públic en la ciutat francesa de Nimes en 1996. Va prendre l'alternativa el 8 de març de 1997 a Castelló

Les entrades per a l'esdeveniment es posaran a la venda el 8 d'abril en les taquilles de la plaça de bous. També poden adquirir-se al quiosc de la plaça Triangular i al d'Excursions Benidorm del carrer Girona (Racó de l'Oix).