El Patinòdrom de Benidorm acull les I Jornades de Tecnificació Nacional

0
0
El Patinòdrom de Benidorm acull les I Jornades de Tecnificació Nacional
El Patinòdrom de Benidorm acull les I Jornades de Tecnificació Nacional

El Patinòdrom de Benidorm va acollir este cap de setmana les I Jornades de Tecnificació Nacional, organitzades per la RFEP (Real Federació Espanyola de Patinatge) amb la col·laboració del Club Patinatge Benidorm.

La primera tinent alcalde, Ana Pellicer i l'edil d'Ocupació, Platges i Medi Ambient, Mónica Gómez van acudir al lliurament dels diplomes acreditatius d'haver realitzat estes tecnificacions.

Durant dos jornades, ahir dissabte en dos sessions, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores i hui diumenge, de 10.00 a 14.00 hores, desenes de patinadors de totes les categories han gaudit de les lliçons impartides per Garikoitz Lerga, seleccionador nacional, títol d'entrenador nacional nivell 3 i Javier Larrasoain, corredor internacional de la selecció, títol d'entrenador nivell 1.

Estes jornades de tecnificació pretenen millorar els recursos individuals de cada patinador, sent cada sessió única i específica, basant-se a desenvolupar i simplificar cada part de la tècnica i la tàctica per a la seua fàcil comprensió i assimilació.

A més els participants han pogut comprovar com es treballa en la selecció nacional així com els blocs pilars del patinatge de velocitat com, calfament específic, treball off-skate per a millorar tècnica i força, tècnica de corba, tècnica de recta, treball tàctic grupal (moviments d'escamot i treball en equip), estiraments, recuperació i prevenció de lesions.