El Parc de Foietes acull este dissabte el II Duatló Infantil

0
0
El Parc de Foietes acull este dissabte el II Duatló Infantil
El Parc de Foietes acull este dissabte el II Duatló Infantil

La regidoria d'Esports, que dirigix Arturo Cabrillo, ha preparat per a este cap de setmana diverses activitats esportives dirigides per als usuaris de la bicicleta, dins de la Setmana Europea de la Mobilitat la finalitat de la qual és "inculcar als més xicotets la utilització dels mitjans de transport alternatius, sobretot, la bicicleta".

El dissabte 22 de setembre el Parc de Foietes albergarà la segona edició del Duatló Infantil, una activitat dirigida als més xicotets que podran gaudir d'una modalitat esportiva mixta que combina carreres a peu i amb bicicleta durant una curta distància al voltant del parc. L'activitat començarà a les 17.30 hores finalitzant al voltant de les 20.30 hores amb diferents balls esportius a càrrec del Club de Ball Costa Blanca Balla.

El diumenge 23 de setembre s'han programat diferents rutes amb bicicletes elèctriques, amb les col·laboració de TAO Bikes que posarà a la disposició dels usuaris diverses desenes d'ebikes, a partir de les 10.30 hores.

David Rierol, coordinador del Club Elite Bikes, ha explicat que durant la jornada hi haurà una exhibició de com són les transicions en les proves tant de triatló com duatló.

Eduardo Martinez, vicepresident del Club Ciclista Benidorm, ha agraït a l'Ajuntament de Benidorm l'organització d'este tipus d'activitats, sobretot dirigit als més xicotets, ja que "hem d'inculcar-los des de ben xicotets la utilització de la bicicleta i este tipus d'activitats a més els agrada molt participar acompanyats de les seues famílies".