El Newcastle United venç el València CF en la final del torneig Inclusive de la Costa Blanca Cup

A més dels finalistes, en esta edició han participat el Llevant UE i el Vila-real CF
0
0
Els quatre equips participants en el torneig Inclusivament de la Costa Blanca Cup 2018.
Els quatre equips participants en el torneig Inclusivament de la Costa Blanca Cup 2018.

Esta vesprada s'ha jugat la final del torneig Inclusivament de la vint-i-cinquena edició del Costa Blanca Cup que ha enfrontat al Newcastle United anglés amb el València CF i que ha llançat un resultat final favorable als britànics de 4 a 1. En esta edició també han competit el Llevant UE i el Vila-real CF.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, juntament amb els regidors d'Esports, Arturo Cabrillo; Esdeveniments, José Ramón González de Zárate; Benestar Social, Ángela Llorca; i Joventut, Ana Pellicer, han lliurat els trofeus als equips i jugadors després de la disputa de l'última de les trobades del trofeu Inclusive.

"Hui hem gaudit –ha dit Toni Pérez- de quatre equips formats per jugadors amb diversitat funcional que el que fan és integració a través de l'esport i, alhora, turisme esportiu. Per tant estan seguint els objectius que ens plantegem amb l'organització a Benidorm d'este tipus d'esdeveniments". L'alcalde ha recordat que la Costa Blanca Cup congrega a 4.200 participants de 278 equips provinents de 17 països i que comporta 23.000 pernoctacions en la ciutat. Un esdeveniment que és "la nau capitana del turisme esportiu" que alberga Benidorm.