EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

13:59 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment arranca amb els abonaments per a les tres jornades esgotats

El Low Festival 2018 obri les seues portes

27 juliol 2018
El Low Festival 2018 abre sus puertas

El Low Festival 2018 ja ha obert les seues portes. A les 18.30 hores, els primers 'lowers' han accedit al recinte de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, on 30 minuts després ha arrancat la primera de les més de 25 actuacions programades per a hui. L'alcalde, Toni Pérez; el regidor d'Esdeveniments i Festivals, José Ramón González de Zárate; diversos edils de la corporació; i els directors del Low, Jose Piñero i Carolina Rodríguez, han recorregut el recinte, pel qual hui passaran més de 20.000 persones.

L'alcalde ha destacat "la total normalitat amb la qual un any més arranca el Low, que edició rere d'edició aconseguix fer encara més còmode el festival als assistents, evitant aglomeracions en els accessos i incrementant i millorant els serveis perquè l'experiència del 'lower' siga la millor possible". Pérez ha assenyalat que "una vegada fora del recinte, el nostre repte és que les persones que acudixen atretes pel festival seguisquen gaudint de la seua experiència a Benidorm, de les nostres platges i sol, dels nostres bars i restaurants, i de la nostra oferta d'oci i allotjament perquè puga convertir-se en prescriptor no solament del festival, sinó també de la ciutat".

L'alcalde ha indicat que "les previsions apunten al fet que la de 2018 pot ser una edició de rècord, perquè fa temps que es van esgotar els 20.000 abonaments per a les tres jornades del festival i tot indica que demà dissabte s'arribarà al 'sold out', la qual cosa no fa més que confirmar el que anem reiterant des de fa diverses edicions: el Low és un festival consolidat i lligat a la marca Benidorm, i açò fa que siga a més una potent eina de promoció de la destinació i la ciutat".

Cartell

Els francesos Phoenix encapçalen el cartell per al divendres, secundats per importants grups com Iván Ferreiro, L'Habitació Roja, León Benavente o els xous dels disckjòqueis Elyella o Vitalic, així com per uns altres de menor envergadura que esperen animar el festival com Kero Kero Bonico, Alien Tango, La Bien Querida o Belako.

Demà un dels plats forts de l'edició d'enguany: The Chemical Brothers. Estaran acompanyats en esta jornada de mítiques bandes com Els Planetes, Biffy Clyro o Carlos Sadness. També estaran Javiera Mena, els electrònics dj Coco, Alex Metric o Amatria i els frescos Novedades Carminha.

En la jornada dominical, a manera de colofó, serà el torn dels britànics Editors, que al costat de Kakkmaddafakka i els nacionals Izal, Niños Mutantes, Modelo de Respuesta Polar i Las Chillers tancaran amb magnificència este desé aniversari del festival.