EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

16:18 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El jurat del Veí Exemplar acorda reconéixer enguany al doctor Eusebi Chiner

23 octubre 2017
El jurado del Vecino Ejemplar acuerda reconocer este año al doctor Eusebi Chiner

La distinció es lliurarà este dijous a les 11.00 hores en el Saló de Plens

Benidorm reconeixerà este dijous com a Veí Exemplar 2017 al doctor Eusebi Chiner, responsable del Servici de Pneumologia de l'Hospital de Sant Joan. Així ho ha decidit per unanimitat el jurat d'este guardó, i així ho ha fet públic hui l'alcalde, Toni Pérez, en una roda de premsa en la qual ha estat acompanyat per la regidora de Participació Ciutadana, Ma Jesús Pinto; i pels vicepresidents primer i segon del Consell Veïnal, Fernando Montes i Cristian Corraini.

L'alcalde ha aplaudit "la iniciativa" del Consell Veïnal i "l'encert" del jurat en triar Eusebi Chiner amb este guardó, amb el qual es reconeix "públicament a aquells veïns o veïnes en la persona de les quals concorren valors personals, cívics, i ètics destacats i destacables que poden servir de referència a la ciutadania".

Així, compta amb "una acreditadíssima, àmplia i meritòria trajectòria professional en el camp de la medicina", en la qual a més "ha obtingut nombrosos reconeixements", l'últim el prestigi 'Best in Class', premi a la gestió clínica i a la qualitat que ha rebut juntament amb el seu equip.

A més, el Veí Exemplar 2017 és "un home del Renaixement que ha col·laborat en múltiples manifestacions culturals", la més recent el comissionat coral de l'exposició 'El llegat dels nostres marins. Benidorm i la Marina Mercant" que actualment s'exhibix en el Museu Boca del Calvari. L'alcalde ha afegit que esta exposició és només una mostra del "molt extens nombre d'accions" desenvolupades per Chiner "vinculades a l'àmbit de la cultura, tradicions, costums i vida de Benidorm en el passat i en el present".

El vicepresident primer del Consell Veïnal ha sumat a estos mèrits la col·laboració de Chiner "en projectes solitaris a Nicaragua, Zàmbia i Etiòpia, tots ells lligats a la seua especialitat mèdica".

El jurat d'esta edició ha estat presidit pel Veí Exemplar 2012, Antonio Gonzaga, mentre que el catedràtic Rafael Alemany ha actuat com a secretari. La resta de components han sigut: María José Martín González, tresorera de l'agrupació local d'AMPA, Antonia Baldó, membre de la comissió mixta del Pressupost Participatiu 2018; José Miguel Mollá, director del Conservatori de Música José Pérez Barceló; i Rafael Gares, jubilat del sector de la banca.

L'acte de lliurament de la distinció serà este dijous, 26 d'octubre, a les 11.00 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament.