El jurat del Veí Exemplar acorda reconéixer enguany al doctor Eusebi Chiner

0
0
El jurat del Veí Exemplar acorda reconéixer enguany al doctor Eusebi Chiner
El jurat del Veí Exemplar acorda reconéixer enguany al doctor Eusebi Chiner

La distinció es lliurarà este dijous a les 11.00 hores en el Saló de Plens

Benidorm reconeixerà este dijous com a Veí Exemplar 2017 al doctor Eusebi Chiner, responsable del Servici de Pneumologia de l'Hospital de Sant Joan. Així ho ha decidit per unanimitat el jurat d'este guardó, i així ho ha fet públic hui l'alcalde, Toni Pérez, en una roda de premsa en la qual ha estat acompanyat per la regidora de Participació Ciutadana, Ma Jesús Pinto; i pels vicepresidents primer i segon del Consell Veïnal, Fernando Montes i Cristian Corraini.

L'alcalde ha aplaudit "la iniciativa" del Consell Veïnal i "l'encert" del jurat en triar Eusebi Chiner amb este guardó, amb el qual es reconeix "públicament a aquells veïns o veïnes en la persona de les quals concorren valors personals, cívics, i ètics destacats i destacables que poden servir de referència a la ciutadania".

Així, compta amb "una acreditadíssima, àmplia i meritòria trajectòria professional en el camp de la medicina", en la qual a més "ha obtingut nombrosos reconeixements", l'últim el prestigi 'Best in Class', premi a la gestió clínica i a la qualitat que ha rebut juntament amb el seu equip.

A més, el Veí Exemplar 2017 és "un home del Renaixement que ha col·laborat en múltiples manifestacions culturals", la més recent el comissionat coral de l'exposició 'El llegat dels nostres marins. Benidorm i la Marina Mercant" que actualment s'exhibix en el Museu Boca del Calvari. L'alcalde ha afegit que esta exposició és només una mostra del "molt extens nombre d'accions" desenvolupades per Chiner "vinculades a l'àmbit de la cultura, tradicions, costums i vida de Benidorm en el passat i en el present".

El vicepresident primer del Consell Veïnal ha sumat a estos mèrits la col·laboració de Chiner "en projectes solitaris a Nicaragua, Zàmbia i Etiòpia, tots ells lligats a la seua especialitat mèdica".

El jurat d'esta edició ha estat presidit pel Veí Exemplar 2012, Antonio Gonzaga, mentre que el catedràtic Rafael Alemany ha actuat com a secretari. La resta de components han sigut: María José Martín González, tresorera de l'agrupació local d'AMPA, Antonia Baldó, membre de la comissió mixta del Pressupost Participatiu 2018; José Miguel Mollá, director del Conservatori de Música José Pérez Barceló; i Rafael Gares, jubilat del sector de la banca.

L'acte de lliurament de la distinció serà este dijous, 26 d'octubre, a les 11.00 hores en el Saló de Plens de l'Ajuntament.