El II Cros Camp a través Doble Amor recapta més de 3.500 euros per al centre

0
0
El II Cros Camp a través Doble Amor recapta més de 3.500 euros per al centre
El II Cros Camp a través Doble Amor recapta més de 3.500 euros per al centre

Este diumenge s'ha celebrat el II Cros Camp a través Doble Amor, una prova esportiva, però en esta ocasió, amb un to molt més solidari, que ha recaptat més de 3.500 euros per al centre ocupacional que gestiona esta associació. L'alcalde, Toni Pérez, al costat de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha sigut l'encarregat de donar l'eixida a esta prova popular, organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm, juntament amb el Grup Brotons i el Club Atletisme, i que des de la zona escolar del Salt de l'Aigua ha recorregut la partida del mateix nom i les de Marxasso i Pla de Marc.

En este cross, puntuable per a la Lliga Costa Blanca Running, han participat persones de totes les edats –entre les quals es trobaven, la primera tinent alcalde Ana Pellicer, la regidora d'Educació, Maite Moreno, la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, i altres membres de la corporació municipal–, i s'ha desenvolupat en diferents modalitats: Cros Adult, Senderistes, Marxa Nòrdica i Carreres Infantils, en diferents categories des de benjamí fins a cadet.

L'alcalde de Benidorm s'ha mostrat satisfet, " ja que celebrem la segona edició, una gran festa esportiva mediambiental, que significa que el Doble Amor va bé i que Benidorm i la seua comarca és molt solidària, perquè és una col·laboració molt important i necessària per al centre".

El guanyador de la prova masculina de 8.400 metres ha sigut l'atleta de La Nucia, José Antonio Benavente amb un temps de 30′ 40″' i en dones, l'atleta del Club Atletisme Benidorm, Sonia Tirado s'alçava amb la victòria realitzant una marca de 19′ 28″'.

La recaptació de les inscripcions –tant les fetes amb anterioritat a la prova com les efectuades en el dia de hui–; les del denominat 'Dorsal 0', així com l'obtinguda del bar i de la rifa organitzada hui han anat a parar íntegrament al Doble Amor.