EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

18:02 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El text es va abordar la setmana passada amb els sindicats en Taula General de Negociació

El govern local porta a ple el Reglament per a implantar el teletreball a l'Ajuntament

25 novembre 2020
El govern local porta a ple el Reglament per a implantar el teletreball a l'Ajuntament...

Després de l'aprovació inicial, s'obri un termini de trenta dies per a la presentació de suggeriments i reclamacions

L'equip de govern local elevarà a ple dilluns que ve, 30 de novembre, el Reglament per a la Implantació del Teletreball a l'Ajuntament de Benidorm. La regidora de Recursos Humans, Ángela Zaragozí, ha recordat que "sobre la base del decret del Govern d'Espanya del passat 30 d'octubre, teníem sis mesos de termini per a regular el teletreball; termini al qual ens hem pogut avançar, igual que a altres administracions superiors, perquè, com ja indiquem, des de fa mesos treballàvem en esta reglamentació a la vista que la modalitat de treball a distància havia donat bons resultats durant el confinament".

"De fet –ha agregat–, durant aqueix temps s'ha demostrat que és un instrument eficaç per a l'interés general i vàlid, sempre que s'utilitze amb responsabilitat i professionalitat; al mateix temps que ha sigut molt ben acollit pel personal municipal i amb el qual, a més, s'afavorix la conciliació de la vida personal, familiar i laboral".

Zaragozí ha informat que "el Reglament es va abordar divendres passat en Taula General de Negociació amb els sindicats, que van realitzar les seues aportacions incloent-se estes en el document que es votarà el dilluns". Així mateix, ha indicat que, a grans trets, el Reglament "establix que poden sol·licitar acollir-se a esta modalitat de treball els empleats municipals que ocupen posats que no requerisquen prestació de servicis presencials, quedant exclòs en tot cas el personal eventual".

L'edil ha indicat que serà "una comissió tècnica" la que s'encarregue de valorar i, si escau, autoritzar les sol·licituds de teletreball, "donant prioritat al personal vulnerable o de risc, dones embarassades, treballadors amb alteracions de la salut que afecten la mobilitat, personal amb majors o menors dependents a càrrec seu, i famílies monoparentals".

El Reglament també recull l'obligació de l'Ajuntament de facilitar, en la mesura de les possibilitats, els mitjans tecnològics i les connexions necessàries per a l'acompliment del treball a distància.

La regidora de Recursos Humans ha incidit en què "amb la regulació del teletreball facilitem que l'Ajuntament continue funcionant en eventuals situacions d'emergència, preservant a més la salut dels treballadors municipals davant situacions excepcionals d'alerta sanitària; al mateix temps que aconseguim una administració moderna i àgil per a una ciutat permeable a la innovació".

Després de la seua aprovació inicial i publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), s'obrirà un termini de trenta dies per a la presentació de reclamacions o suggeriments que seran estudiades per a la seua possible incorporació al document final. Posteriorment el Reglament tornarà al ple per a la seua aprovació definitiva.