El dimarts es lliuraran els premis del X Concurs Escolar de Felicitacions de Nadal

Han participat xiquets dels centres escolars del segon cicle d'Infantil i de Primària
0
0
El dimarts es lliuraran els premis del X Concurs Escolar de Felicitacions de Nadal
El dimarts es lliuraran els premis del X Concurs Escolar de Felicitacions de Nadal

Dimarts que ve, 11 de desembre, a les 18.00 hores i en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm, es lliuraran els premis del X Concurs Escolar de Felicitacions de Nadal que cada any organitzen les regidories d'Educació i Cultura. Amb esta iniciativa, l'Ajuntament pretén promoure valors com la convivència, la creativitat i la creació artística entre els escolars de la ciutat.

En la categoria d'Educació infantil ha obtingut el primer premi Sara Justo, del Miguel Hernández; el segon ha sigut para Juan Manuel Merino, del Serra Gelada; i el tercer per a Nayra García, del Lope de Vega. Així mateix, han obtingut accésits Lucía Rodriguez del Miguel Hernández i Daniel Vilaplana del Murtal.

En 1º i 2º d'Educació Primària, el primer premi ha sigut para Alejandro Canet, de Els Tolls; el segon per a Ada Govheri, del Mestre Gaspar López; i el tercer per a Carla García, de l'Ausiàs March. També es lliuraran dos accésits a Silvia Gómez del Bautista Lledó i a Candela Martínez del Murtal.

En 3º i 4º de Primària, el primer lloc ha sigut para Mónica Gavilá, del Lope de Vega; el segon per a Daniel Rodríguez, del Gabriel Miró; i el tercer per a María Llorca, de La nostra Senyora dels Dolors. Han obtingut accésits, Ángel Fradede Els Tolls i Íker Pérez, de l'Ausiàs March.

Finalment, en la categoria de 5º i 6º de Primària, el primer premi ha sigut para Laura Cerrato, de l'Ausiàs March; el segon per a Marcos Viles, del Bautista Lledó; i el tercer per a Chiara Català, del Leonor Canalejas. Els accésits, en esta ocasió, han sigut para Aaliyah González de l'Aitana i per a Miguel Delgado, del Serra Gelada.

L'Ajuntament de Benidorm editarà amb les obres premiades la tradicional col·lecció de targetes amb les quals la institució i els regidors feliciten les festes als ciutadans, els guanyadors del concurs, a més dels premis, són obsequiats amb les seues creacions en forma de felicitació perquè obsequien amb elles als seus familiars i reunits.