EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

16:07 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Hidraqua executa amb fons d'inversió i contempla una actuació integral en subsol i voreres

El dilluns comencen les obres del col·lector del carrer Atocha

28 gener 2021
El dilluns comencen les obres del col·lector del carrer Atocha...

El dilluns 1r de febrer comencen les obres d'adequació i millora del col·lector del carrer Atocha, pressupostada en 200.000 euros i aprovades el passat 14 de desembre en Junta de Govern.

L'execució de l'actuació correspon a Hidraqua que l'escomet amb càrrec a l'acord de fons d'inversió compromesos amb esta concessionària del Servici Municipal d'Aigua Potable i Clavegueram, subscrit el maig de 2016 i en vigor.

Per al regidor del Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate es tracta d'"una obra molt important" perquè "canvia el col·lector de residuals" en el conjunt del carrer Atocha "entre plaça Castellana i Ricardo Bayona, i les seues interseccions", atenent una actuació integral que "atén les necessitats del subsol, a les voreres i a l'accessibilitat".

Referent a això, González de Zárate va destacar "les dificultats quant al desnivell i amplària de les voreres del carrer", buscant amb esta actuació "solucionar l'escalonat" per a "millorar l'accessibilitat de conjunt".

En la primera setmana d'actuació, que s'inicia el dilluns, s'executaran les obres del passeig de la Castellana, per a centrar el gruix de la intervenció, sobre el carrer Atocha "per sectors", va destacar el regidor, amb actuacions successives en els trams Atocha-Ricardo Bayona, Ricardo Bayona-Arnedo i Arnedo-Florida.

De Zárate va destacar que en el conjunt del carrer Atocha "s'escomet una actuació de manera integral atenent la disposició de tots els serveis en el subsol i l'adequació en superfície de les voreres, adaptant-les al model d'accessibilitat general de la ciutat".