EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

09:44 AM

HORA BENIDORM

21ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han programat múltiples activitats dirigides als més jóvens i que es renovaran mensualment

El Centre d'Informació Juvenil reobri l'Espai Jove a les vesprades i els dissabtes

20 febrer 2020
El Centro de Información Juvenil reabre el Espai Jove por las tardes y los sábados

A partir del pròxim dissabte 22 de febrer, l'Espai Jove de l'Ajuntament de Benidorm reobri l'Espai Jove, en el seu horari habitual, de dilluns a divendres a les vesprades i el dissabte en horari de matí i vesprada.

El regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez ha destacat, que "pretenem reactivar este servici als jóvens més enllà de l'horari habitual de l'administració amb activitats lúdic-creatives i formatives, totalment gratuïtes per a joves i aquells pares que els acompanyen".

La programació de les activitats tindrà una periodicitat mensual i anirà "incorporant els suggeriments que ens envien els joves". A este efecte, l'Ajuntament editarà una publicació periòdica amb els continguts que es difondrà des dels portals municipals i les seues xarxes socials.

Enguany com a novetat es realitzarà un taller d'aprenentatge en alemany. També hi haurà xarrades dirigides a pares i joves per a la seua formació com a primers auxilis, nutrició o educació en valors.

Este mes de febrer, s'iniciarà el cinefòrum amb la pel·lícula 'El emperador y sus locuras', hi haurà tallers de lectura, jocs de rol, videojocs, treballs manuals i 'Speaking Time Kids' per a xiquets.

L'objectiu d'este Espai Jove, segons ha indicat el regidor de Joventut és "facilitar a tots els jóvens un espai comú que servisca a més de zona d'estudi durant dos hores, també servisca de punt de trobada i reunió amb altres jóvens, on s'oferisca oci educatiu, com cinefòrum de primària i juvenil, treballs manuals, xarrades, videojocs, contacontes, aprenentatge d'idiomes, ludoteca".