El carrer Carrasco s'obri esta setmana al trànsit en el tram entre Limones i Russafa

La pavimentació definitiva està prevista quan concloga la remodelació general del barri
0
0
El carrer Carrasco s'obri esta setmana al trànsit en el tram entre Limones i Russafa
El carrer Carrasco s'obri esta setmana al trànsit en el tram entre Limones i Russafa

El regidor d'Obres i Escena Urbana, José Ramón González de Zárate, ha anunciat la pròxima obertura al trànsit del tram del Carrer Carrasco que separa a Limones amb Russafa. L'acció permetrà descongestionar el trànsit en la zona centre de la ciutat. L'edil ha realitzat estes declaracions després d'una visita als últims treballs que s'estan executant en la via, juntament amb l'alcalde, Toni Pérez, i tècnics de l'àrea d'Enginyeria municipal.

"Una de les obres —ha precisat González de Zárate— més importants que s'estan realitzant a Benidorm". Amb l'obertura esta setmana "sense la pavimentació final amb asfalt" que es realitzarà més endavant, quan finalitze l'actuació general en el barri, els vehicles que circulen des del Carrer Limones "podran seguir recte per Carrasco fins a Russafa". D'esta manera es "podrà començar l'obra fonamental", els treballs que remodelaran les calles Limones, Mart i Venus.

González de Zárate ha incidit en les millores que l'Ajuntament ha implementat en el barri. "La idea d'este equip de govern —ha aclarit— és que per a Setmana Santa les tasques estiguen pràcticament en la seua totalitat finalitzades, igual que la resta d'obres que ha posat en marxa en Ajuntament". No obstant això, els treballs escomesos en Carrasco són d'especial rellevància perquè "quedarà definitivament convertit en zona de vianants tot el tram en el qual confluïxen els carrers Mart i Venus cap a l'Hort de Colón". "Això és bo per als comerços, és bo per a la ciutat i és bo per a l'escena urbana de Benidorm", ha sentenciat l'edil.