El Campionat Nacional de Dards Electrònics torna un any més al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm

La competició, oberta a tot el públic, s'inicia demà i finalitzarà diumenge
0
0
El Campionat Nacional de Dards Electrònics torna un any més al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm
El Campionat Nacional de Dards Electrònics torna un any més al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm

El mes vinent de juny la ciutat acollirà el Campionat d'Europa de Dards Electrònics 2020

Este matí s'ha presentat a l'Ajuntament de Benidorm el 39è Campionat Nacional de Dards Electrònics, que este any complix la seua desena edició a Benidorm de manera consecutiva i que arrenca demà dijous, 31 d'octubre, fins al diumenge en les instal·lacions del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha presentat este esdeveniment acompanyada pel director general de la Bullshooter Dard Federation, Rafael García, i del director de l'esdeveniment, Agustín Romero.

Mariló Cebreros ha destacat que este esdeveniment "congregarà a més de 5.000 participants de 670 equips que representaran a 14 comunitats autònomes", la qual cosa a més "és un important revulsiu per al turisme esportiu, ja que suposarà prop de 35.000 pernoctacions a la nostra ciutat".

Rafael García ha elogiat les "excel·lents instal·lacions i el bon acolliment que Benidorm ens brinda cada any" per a celebrar un campionat tan multitudinari com este. Així mateix ha manifestat que "la continuïtat a Benidorm és en gran manera gràcies al suport que rebem sempre des de la Regidoria d'Esports. Per això vull anunciar que en el mes vinent de juny, la ciutat albergarà el Campionat d'Europa de Dards Electrònics 2020".

En el Campionat Nacional participen tots aquells equips classificats per categories en rànquing obtingut en les seues respectives lligues de zona, havent-hi 4 nivells en categoria masculina i 2 en categoria femenina, destacant el torneig Màster Masculí i Màster Femení, els guanyadors del qual rebran com a premi un viatge de deu dies per a visitar i competir en els mundials dels Estats Units.

Segons ha explicat el director esportiu de l'esdeveniment, Agustín Romero, també hi haurà un Campionat Internacional per equips on participaran representants d'Alemanya, Àustria i França, entre altres, i que se celebrarà el dissabte 2 de novembre.

Finalment el Campionat Nacional de Dards Electrònics també estarà obert a tot el públic, independentment del seu nivell, i que pretén acostar este esport a tots els ciutadans, disputant un Open Individual el dijous 31 d'octubre.

El lliurament de premis en la modalitat Open Shot Darts i Open L-Style està previst el dissabte a les 11.00 hores i en la modalitat per equips el diumenge a les 12.30 hores.