El 'Benidorm 2020' de Jaume Fuster es pot gaudir ja en el nou Espai d'Art 'Ponent'

20 imatges, 10 opis en una sala d'exposicions de 2.000 metres
0
0
Ana Pellicer, Toni Pérez i Jaume Fuster davant un dels opis de l'Espai d'Art 'Ponent'
Ana Pellicer, Toni Pérez i Jaume Fuster davant un dels opis de l'Espai d'Art 'Ponent'

El nou Espai d'Art Urbà 'Ponent' acull des de hui la seua primera exposició. Es tracta de la mostra 'Benidorm 2020', del doctor en Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art i professor de Fotografia Artística de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, el benidormer Jaume Fuster.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez i l'edil de Patrimoni Històric, Ana Pellicer; al costat d'altres companys de corporació i veïns de Ponent, han recorregut a primera hora d'esta vesprada l'exposició al costat de l'autor. La mostra es podrà visitar durant l'hivern i després girarà en els altres 'espais' d'art urbà municipals.

L'Espai d'Art 'Ponent' es distribuïx al llarg de 2.000 metres del Passeig de Ponent la qual cosa ha permés a l'alcalde qualificar-lo com "la sala d'exposicions més llarga". Efectivament, els seus 10 opis retroil·luminats que exhibixen les 20 imatges de l'exposició, poden contemplar-se al llarg d'una de les zones més recognoscibles i passejades de la ciutat, la qual cosa, ha assenyalat Toni Pérez, convertix a este nou espai artístic en una "potent ferramenta de comunicació" per a donar a conéixer a veïns i els qui ens visiten al llarg de tot l'any Benidorm i les obres dels seus artistes.

Per part seua, Ana Pellicer ha elogiat el treball de Fuster per haver sabut "transmetre sentiments a través de l'objectiu de la seua càmera". Recordem que la mostra exhibix les fotografies d'un calendari de 2020 editat per l'Ajuntament, realitzades al llarg de tot un any des de l'enclavament de Punta Llisera per Jaume Fuster. Un almanac que ha sigut distribuït per l'Ajuntament en centres escolars i als guanyadors dels concursos escolars i de comerç d'este passat Nadal. Així mateix 'Benidorm 2020' serà objecte promocional de la ciutat en la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR, que se celebrarà este mes a Madrid.