El 33é Torneig 'Vila de Benidorm' es queda a casa

0
0
El 33é Torneig 'Vila de Benidorm' es queda a casa
El 33é Torneig 'Vila de Benidorm' es queda a casa

La selecció local, que va véncer en el primer partit a l'Atlètic de Madrid, s'ha imposat en la final per 2-1 al Kelme CF

La Selecció Local de Benidorm s'ha proclamat este dissabte campiona del 33é Torneig 'Vila de Benidorm' després de véncer en la final per 2-1 al Kelme CF. Un torneig quadrangular de categoria infantil que s'ha disputat ahir i hui a l'estadi municipal Guillermo Amor, i en el qual han a més del combinat local i el Kelme CF han participat els equips de l'Atlètic de Madrid i la Vila Joiosa CF.

A la final i al partit pel tercer i quart lloc del torneig han acudit l'alcalde, Toni Pérez; la regidora d'Esports, Ana Pellicer; diversos membres de la corporació; representants dels clubs de futbol locals; i aficionats de cadascun dels equips.

El combinat local ha disputat la final després de guanyar ahir per 6-0 a l'Atlètic de Madrid. El porter de la selecció local, Fernando Catalín, ha rebut el trofeu al porter menys golejat del torneig, mentre que els també locals Mario Romero i Iker Goicoechea han sigut designats com a millor jugador i major golejador del 'Vila de Benidorm'.

El tercer lloc del torneig ha sigut per a l'equip de la Vila Joiosa CF, que ha vençut al seu encontre a l'Atlètic de Madrid per 3-1.

La Selecció Local de Benidorm 2017 ha estat composta per Fernando Catalín, Francisco José Pía, Fabián Alesander Álvarez, Mario Adrián Romero, David Velez, Andrés Caba, Patrick Guirado, Manuel Nazabal, Jonathan Tomás Cardosa, Robert Becerra, Dawoud Benali Lamarti, Juan David Melero, Luis Alfonso Mosquera, Moisés Jiménez, Nicolás Latham, Juan Diego Lorenzo, Iker Goicoechea y Óscar León. Mariano del Castillo ha sigut el seleccionador i Miguel del Castillo, el segon entrenador.

Más imágenes: