EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

10:36 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Regidoria destina 110.000 euros a estes ajudes, de les quals en 2019 s'han beneficiat prop d'un centenar de famílies

Educació obri el termini per a sol·licitar les ajudes per a tractaments psicopedagògics

04 novembre 2019
Educación abre el plazo para solicitar las ayudas para tratamientos psicopedagógicos

La Regidoria d'Educació obrirà demà, dia 5 de novembre, el termini per a sol·licitar les ajudes per a tractaments psicopedagògics per a l'any 2020. L'edil d'Educació, Maite Moreno, ha recordat que estes ajudes "estan dirigides a col·laborar amb les despeses que realitzen les famílies en els tractaments privats que reben els escolars dels col·legis i instituts de la ciutat, empadronats a Benidorm, que presenten dificultats i/o trastorns d'aprenentatge o conducta".

Moreno ha avançat que "en el pressupost de 2020 reservarem una partida de 110.000 euros per a estes ajudes, que es concedixen per un termini màxim d'11 mesos i que en este 2019 han arribat a prop d'un centenar de famílies". Concretament, enguany s'han concedit 93 ajudes, més del 80% de les sol·licitades. D'elles, el 53,76% han anat a costejar tractaments d'aprenentatge; el 22,58% a tractaments del llenguatge; el 20,97%, de conducta; i el 2,69%, d'estimulació.

Segons dades facilitades per la regidora, estes ajudes oscil·len entre els 95 i els 135 euros mensuals, amb un import màxim per alumne durant tot el període de 1.045 i 1.485 euros.
La responsable d'Educació ha recalcat que "any a any hem anat incrementant la partida pressupostària per a estes ajudes, reforçant així el nostre compromís amb els escolars i les seues famílies".

Els tractaments que es poden costejar amb estes ajudes són els orientats a superar dificultats de lectoescriptura i/o aprenentatge, a millorar el llenguatge oral, a tractar inadaptació escolar i trastorns de conducta; així com l'estimulació primerenca en els casos externs al servici d'Atenció Primerenca de l'Associació. A vegades es precisen estos tractaments privats bé perquè els menors no poden rebre'ls en el mateix centre escolar, bé perquè requerixen ser reforçats.

El termini per a sol·licitar estes ajudes finalitza el pròxim 21 de novembre. Les persones interessades poden descarregar els formularis i/o consultar les bases en l'apartat d'Educació de la web municipal (www.benidorm.org), en el departament d'Educació situat en la tercera planta de l'Ajuntament, o bé en el Gabinet Psicopedagògic Municipal.