EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

14:07 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

35%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament contribuïx així a la despesa de desplaçament fet per l'alumnat durant el curs 2019/2020

Educació convoca les ajudes al transport universitari no associat

03 juliol 2020
Educación convoca las ayudas al transporte universitario no asociado

La Regidoria d'Educació, que dirigix Maite Moreno, ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes individuals de transport que concedix l'Ajuntament als alumnes universitaris que estudien en campus públics de les províncies d'Alacant i València en els quals no opera el servei d'ABEU –Associació Benidormera d'Estudiants Universitaris–.

Amb estes ajudes, relatives al curs 2019/2020, "pretenem alleugerir la despesa d'autobús o tren que han suportat els alumnes entre octubre de l'any passat i la primera quinzena de març per a desplaçar-se als centres públics d'ensenyament superior d'Alacant o València per a seguir els seus estudis de Grau".

Moreno ha informat que "igual que en anys anteriors, l'import de l'ajuda és proporcional a la despesa de transport que haja desemborsat l'alumnat durant el curs, no sobrepassant la prestació el 50% d'aqueixa despesa".

L'imprés de sol·licitud es pot descarregar en l'apartat d'Ajudes de la Regidoria d'Educació de la web www.benidorm.org, i presentar-se abans del 24 de juliol per correu electrònic a l'adreça: educacio@benidorm.org.

Els requisits per a ser beneficiari d'estes ajudes són estar empadronat de manera ininterrompuda a Benidorm des de l'1 de setembre, cursar estudis de grau, i no comptar amb subvencions de transport o residència d'altres administracions o entitats.