La desfilada de l'humor, la pólvora i els tributs a Mecano, Queen i Bruno Mars, protagonistes en el penúltim dia Festes

Este matí es va oficiar una missa rèquiem en sufragi de les ànimes de tots els difunts de Benidorm
0
0
La desfilada de l'humor, la pólvora i els tributs a Mecano, Queen i Bruno Mars, protagonistes en el penúltim dia Festes
La desfilada de l'humor, la pólvora i els tributs a Mecano, Queen i Bruno Mars, protagonistes en el penúltim dia Festes

La jornada d'este dimarts va arrancar amb la Solemne Missa de Rèquiem a l'Església de Sant Jaume i Santa Anna en sufragi de les ànimes de tots els difunts de Benidorm. En finalitzar es va oferir una corona de llorer davant el monument als Caiguts en la Mar, en la plaça de la Senyoria i seguidament la comitiva es va desplaçar a visitar els dos cementeris de la ciutat.

Posteriorment, com és tradició a les 14.00 hores les reines major i infantil de les Festes Majors Patronals 2019, Marina Carrillo i Paula Mayor, acompanyades de l'alcalde Toni Pérez i el president de la Comissió, Roberto Carretero van encendre la metxa a la tercera i última mascletà diürna, dedicada als penyistes morts, disparada per l'empresa RICASA en l'avinguda Jaume I i a la qual també van acudir el director general de Turisme, Herick Campos i diferents membres de la corporació municipal.

En esta ocasió van ser cinquanta de quilos de pólvora que van fer tremolar el ferm amb un apoteòsic final fent vibrar a centenars de penyistes i turistes que no van voler perdre's l'ocasió i l'olor de pólvora. Però l''explosió' musical no cessarà, i tornarà a ser protagonista durant esta matinada amb una grandiosa mascletà nocturna de colors amb efectes piro digitals en la qual es dispararan 114 quilos de pólvora.

Un altre dels actes més esperats per penyistes i ciutadans va ser la gran Desfilada de l'Humor. Un total de 13 penyes han competit pels cinc premis en joc amb els seus espectacles, crítiques i paròdies en l'actualitat. Les penyes participants han sigut: penya l'Entabuix 'Vulem Butà', penya Samaruc 'Beninorbyl', penya l'Esquirol 'Excavacions al Castell, any 3040', penya Paparinell 'Boom', penya l'Espardenya 'Tinc por al vaixell', penya Bavallons 'L'hivern s'acosta', penya A tot arreu 'Les festes per sevillanes i olé', penya Perduts al carrer 'I si jo fora', penya Teuladi 'Les mil i una obres', penya els coeters 'Alçant Benidorm', penya El Cranc 'Félix Rodríguez de la Fuente (L'home i la festa)', penya Xe que fort 'El tarot la bola de cristall' i la penya El Melic 'La cort del faraó'.

Finalment per a acabar el dia de hui en la plaça de Ses Majestats els Els Reis d'Espanya hi haurà una fi de festa musical, amb un concert tributs d'homenatge a Mecano, Queen i Bruno Mars. Durant el concert s'entregaran els Premis de la Desfilada de l'Humor.