Demà s'obri la inscripció per al concurs #BenidormTeEspera, amb accèssits de 500 euros per als establiments participants

L'Ajuntament preveu injectar 1,5 milions d'euros en el teixit productiu local amb este certamen de engalanament d'aparadors i de vehicles de transport de passatgers
0
0
Demà s'obri la inscripció per al concurs #BenidormTeEspera, amb accèssits de 500 euros per als establiments participants
Demà s'obri la inscripció per al concurs #BenidormTeEspera, amb accèssits de 500 euros per als establiments participants

La inscripció es pot formalitzar fins al 8 de febrer a través de la Seu Electrònica

L'Ajuntament de Benidorm obri este dimarts, 26 de gener, la inscripció per a participar en el concurs #BenidormTeEspera, que seguint el deixant del certamen d'aparadorisme nadalenc, pretén injectar 1,5 milions d'euros en el teixit productiu local. La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat les bases que regiran este concurs d'engalanament amb el qual es busca "promoure la creativitat dels comerços i servicis, establiments d'hostaleria, restauració i oci, hotels i transports de passatgers, incentivant la decoració dels seus establiments o vehicles, amb motiu de les campanyes de Sant Valentí i San José; per d'esta manera dinamitzar la ciutat i a mostrar al món el que li espera a Benidorm quan es torne a la normalitat", tal com ha assenyalat l'alcalde, Toni Pérez.

L'alcalde ha recordat que "es premiarà a tots els participants, a través d'un accèssit general de 500 euros, als quals se sumen tres premis de 1.000, 2.000 i 3.000 euros"; i ha agregat que el concurs #BenidormTeEspera es desenvoluparà tant a peu de carrer com en xarxes socials entre el 5 de febrer i el 22 de març. No obstant això, la inscripció estarà oberta fins al 8 de febrer per a "facilitar així la participació de negocis d'hostaleria que, en principi, reobririen al públic el 4 de febrer, una vegada finalitzara el tancament del sector decretat per la Generalitat des del passat 21 de gener".

El certamen pren el # ('etiqueta') que Ajuntament i Visit Benidorm van començar a utilitzar ja en les primeres setmanes del confinament per a mostrar al món els millors racons de la ciutat i incentivar la reactivació turística una vegada se superaren les restriccions a la mobilitat, i recupera l'esperit de l'exposició virtual #BenidormTeEspera que dia a dia, des del 26 de març de 2020, componien les fotografies que remetia la ciutadania.

El concurs se centra en la decoració dels establiments o els suports visibles per al públic en el cas dels vehicles i serà de temàtica lliure. L'únic requisit imprescindible és que esta decoració o retolació incloga l'etiqueta #BenidormTeEspera.

Paral·lelament, els participants hauran de publicar almenys una imatge de l'establiment/vehicle engalanat en una o diverses Xarxes Socials d'entre les quals posseïsca el participant (Facebook, Instagram, Twitter…), incorporant etiquetes #BenidormTeEspera i #Benidorm, i etiquetant a l'Ajuntament. L'alcalde ha explicat que "amb estes publicacions es perseguix promocionar la ciutat i la destinació, i al mateix temps donar a conéixer el mateix establiment o servici i l'esforç que està realitzant al llarg d'esta pandèmia".

La inscripció es formalitzarà a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.benidorm.org/inicio) a partir de la mitjanit d'este dimarts i sense necessitat de certificat digital. En el cas dels establiments, la sol·licitud haurà de fer-se a nom de la persona o empresa que figure en la llicència d'obertura i acompanyar-se d'un rebut a nom del titular en el qual figure l'IBAN complet. Quant al transport públic de passatgers, la sol·licitud a nom de la persona o empresa haurà de complementar-se amb el rebut de l'IVTM de Benidorm del vehicle participant. Si es vol participar amb més d'un establiment o vehicle, haurà de realitzar-se una inscripció per cadascun d'ells.

Les sol·licituds rebudes i admeses a concurs es publicaran en la pàgina web municipal (www.benidorm.org). Una vegada publicades, s'obrirà un termini de quatre dies per a poder presentar al·legacions.

El concurs està dirigit a aproximadament 3.000 participants i les bases completes poden consultar-se ja en l'apartat d'avísos de la web municipal i a partir de la mitjanit també en la Seu Electrònica.

Tal com ja va avançar la setmana passada l'alcalde, este concurs és la primera iniciativa econòmica de suport al sector productiu i econòmic de la ciutat, després que en 2020 l'Ajuntament haja destinat prop de 2,8 milions d'euros a iniciatives, mesures i prestacions per a ajudar a empreses, comerços, pimes i autònoms enfront dels efectes de la Covid-19. A esta quantia se sumen els ingressos que l'Ajuntament ha deixat de percebre en haver suspés la taxa per l'ocupació de taules i cadires.