EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

10:12 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde agraïx la contribució d'empreses i particulars a esta iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Benidorm i que setmanalment atén a prop de 1.000 escolars

Demà dimecres, seté lliurament del programa municipal 'Menjadors a casa'

19 maig 2020
Mañana miércoles, séptima entrega del programa municipal ‘Menjadors a casa’

El programa municipal gratuït 'Menjadors a casa' realitzarà demà dimecres, 20 de maig, el seu seté lliurament, amb la qual novament s'arribarà a prop de 1.000 escolars amb beques de menjador exclosos del pla de 'vals de compra' llançat per la Conselleria d'Educació. L'alcalde, Toni Pérez, ha recordat que la finalitat d'este programa impulsat per l'Ajuntament de Benidorm és "atendre a tot l'alumnat dels col·legis públics de la ciutat, empadronat en la localitat, que té concedides beques de menjador dels tipus de la B a la F, ambdues inclusivament, proporcionant-los un servici alimentari similar al que rebrien durant el curs en els seus respectius centres i alleujant així la situació de moltes famílies".

Per al repartiment d'estos menús, l'Ajuntament ha habilitat punts de lliurament atesos per voluntaris de la Xarxa d'Ajuda Col·lectiva (#XAC) de l'Ajuntament de Benidorm i personal municipal en tots els barris de Benidorm. En funció de la ubicació del centre escolar de l'alumnat, les famílies han d'acudir tant a la Casa del Fester, com al centre social José Llorca Linares, Escola Infantil Municipal Les Caletes i els CEIP El Murtal, Ausiàs March i Els Tolls. El repartiment es realitza entre les 09.00 i les 13.30 hores.

Igual que en els sis lliuraments anteriors, cada família rebrà un lot setmanal de menús equilibrats compost per primers i segons plats, fruita, lactis i aigua. A més, en este seté lliurament els lots inclouran brics de llet aportats pel Grup Immobiliari TM, agent urbanitzador del Pla Parcial 2/1 i de la Unitat d'Actuació 1 Ponent. A més d'amb el programa '*Menjadors a casa', esta donació de més de 5.000 brics contribuirà també amb la línia d'ajuda de Càritas.

L'alcalde Toni Pérez ha agraït una vegada més "les donacions que estan efectuant empreses i particulars per a contribuir amb el desenvolupament d'esta iniciativa solidària, que tracta de mitigar les conseqüències socials que es deriven de la crisi sanitària causada per la Covid-19. Sens dubte, esta col·laboració és un exemple de solidaritat".

A més dels escolars no inclosos en el programa de Conselleria, 'Menjadors a casa' atén també menors beneficiaris de la beca tipus Al fet que han tingut incidències en la recepció dels 'vals de compra' de l'administració autonòmica, i a altres menors reportats pels mateixos centres escolars, tots ells empadronats a Benidorm.