Cultura programa lectures públiques, teatre i conferències per a celebrar el Dia del Llibre

0
0
Cultura programa lectures públiques, teatre i conferències per a celebrar el Dia del Llibre
Cultura programa lectures públiques, teatre i conferències per a celebrar el Dia del Llibre

La Regidoria de Cultura, que dirigix Ana Pellicer, ha programat diverses activitats per a commemorar el Dia del Llibre, que se celebra el pròxim 23 d'abril. El calendari d'activitats s'inicia demà divendres, 21 d'abril, amb la tradicional lectura pública i ininterrompuda de 'El Quixot' en la Biblioteca Municipal a càrrec de membres de la corporació municipal, d'Afratex i dels ciutadans que desitgen retrobar-se amb l'obra més universal de la literatura espanyola. Esta activitat començarà a les 10.00 hores i es perllongarà fins a les 14.00 hores.

També demà, a les 20.00 hores al Saló d'Actes de l'Ajuntament, ACTUA (Associació Cultural de Teatre Universitari d'Alacant) representarà l'obra teatral 'The Shakesperiencie'. Sota la direcció de Pascual Carbonell, l'obra repassa les peces dramàtiques més conegudes de William Shakespeare explicades amb prou faenes en 10 minuts. L'entrada és gratuïta i limitada a l'aforament del saló.

La programació setmanal per a commemorar el Dia del Llibre seguirà el dilluns, 24 d'abril, amb la presentació de 'Vampiros, hombres lobo y algún que otro zombi'', llibre de relats escrit per Manuel Tomás Llinares. La presentació tindrà lloc a les 19.00 hores en la Biblioteca Municipal.

El dimarts, a les 20.30 hores en el Saló d'Actes de l'Ajuntament, la figura d'Alonso Quijano tornarà a cobrar protagonisme, esta vegada amb la lectura dramatitzada de 'El Quixot en vers' de José Veliz, a càrrec dels grups Catarsis, Tossal, ACB i Tramontana.

El dijous, 27 d'abril, la Biblioteca Municipal acollirà la conferència 'Vore i llegir: aprenentatge de la mirada' d'Esperanza Rodríguez. La programació es tancarà el divendres 28 amb la narració de 'Cuentos de lo cotidiano' a càrrec d'Enma López, també en la Biblioteca.