EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

01:36 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Connexions mòbils més ràpides i millor cobertura arriben a Benidorm amb el nou 4G

14 febrer 2017
Conexiones móviles más veloces y mejor cobertura llegan a Benidorm con el nuevo 4G

Arriba800 és l'entitat encarregada de garantir la compatibilitat d'este servici 4G amb la TDT en la banda de 800 Mhz

Les comunitats afectades poden sol·licitar de forma gratuïta la instal·lació d'un filtre al seu edifici per a evitar possibles incidències

L'arribada del nou 4G a Benidorm continua el seu procés d'implantació. Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, estan oferint servicis sobre la xarxa 4G en la banda 800 MHz, per a gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica. Per a garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han engegat Arriba800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Este procés s'està realitzant de forma gradual per tota la geografia nacional i culminarà al març del 2018, data prevista per al desplegament total de la tecnologia.

El desplegament 4G s'emmarca en els establerts en el Reial decret 805/2014, de 19 de setembre, amb data 1 d'abril de 2015 en el qual es va procedir a l'alliberament de les freqüències entre 790 i 862 MHz (canals 61 al 69 d'UHF) que fins llavors s'empraven per a la recepció de la Televisió Digital Terrestre, procés també conegut com a Dividend Digital. A partir de llavors, estes freqüències van ser assignades a les operadores de telefonia mòbil per a prestar els seus serveis de telefonia mòbil 4G.

Principals avantatges: més i millor cobertura

Amb la xarxa 4G s'ha obert la porta a innovadors servicis i aplicacions, a més de proporcionar significatives millores tant en la velocitat de descàrrega, com d'enviament de dades -fotos, música o continguts audiovisuals d'alta definició- o permetre traure el màxim partit a aplicacions en línia, com els videojocs.

"Esta xarxa avançada de telefonia mòbil introduïx dos millores fonamentals. El primer avantatge consistix a solucionar molts problemes relacionats amb orografies complicades on tradicionalment fallava la cobertura. El seu altre avantatge destacable és la gran penetració en zones interiors dels edificis" explica Daniel Espín, portaveu d'Arriba800.

La nova generació de la tecnologia 4G també facilita la introducció de nous servicis en l'àrea empresarial i de les administracions públiques, com a aplicacions empresarials en mobilitat amb alt contingut multimèdia o l'ús de la videotrucada, entre altres.

A més, la cobertura més gran que aconseguix el 4G en la banda de 800 MHz millorarà el servici a l'interior d'edificis i serà la banda que permeta estendre geogràficament el servici de forma eficient.

Per a garantir la compatibilitat

Arriba800 és l'entitat gestora encarregada d'oferir els servicis que garantiran la compatibilitat entre l'engegada de l'emissió del 4G a la banda 800 MHz i la recepció del servici de TDT. Per a garantir esta compatibilitat, Arriba800 presta als ciutadans una sèrie de servicis gratuïts que inclouen, d'una banda, una actuació prèvia, gràcies a la qual els ciutadans que residisquen a zones de major afectació rebran una comunicació al seu domicili que els informarà que a partir d'eixe moment podran sol·licitar de forma gratuïta l'adaptació de l'antena del seu edifici per a evitar possibles incidències. I, per un altre, un procediment correctiu, després de l'encés de les estacions, pel qual arriba800 s'encarregarà d'atendre als usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions també sense cap cost. Per a gestionar estos servicis, s'ha posat a la disposició dels ciutadans un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega800.es.