Comerç publica el llistat definitiu del concurs #BenidormTeEspera, que frega els 2.800 participants

La setmana vinent es coneixeran els guanyadors del certamen i començarà a fer-se efectiu l'abonament dels accèssits
0
0
Comerç publica el llistat definitiu del concurs #BenidormTeEspera, que frega els 2.800 participants
Comerç publica el llistat definitiu del concurs #BenidormTeEspera, que frega els 2.800 participants

La Regidoria de Comerç, que dirigix Lorenzo Martínez, ha publicat hui el llistat definitiu de participació del concurs #BenidormTeEspera, una vegada superat el període de quatre dies donat als establiments i professionals per a solucionar possibles incidències en la inscripció. Segons les dades traslladades per l'alcalde, Toni Pérez, "finalment, després del procés de revisió de duplicitat de sol·licituds i de resolució d'incidències, han sigut prop de 2.800 els establiments i professionals participants, superant en més de 1.100 les inscripcions efectives del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc, iniciativa predecessora d'aquest #BenidormTeEspera".

"Un #BenidormTeEspera –ha agregat– amb el que, a la vista d'estes xifres de participació, l'Ajuntament injecta prop d'1,4 milions d'euros en el teixit productiu local a través dels accèssits generals de 500 euros per participant i els 6.000 euros de premis reservats als tres millors engalanaments".

Referent a això, Toni Pérez ha avançat que "la setmana vinent, coincidint amb la recta final del concurs, es donarà a conéixer el nom dels tres establiments premiats que rebran respectivament 3.000, 2.000 i 1.000 euros, i començarà a fer-se efectiu l'abonament dels accèssits generals als 2.770 participants restants". En els últims dies, el jurat tècnic ha estat visualitzant les publicacions realitzades pels participants en les seues xarxes socials per a avaluar la decoració de cadascun dels establiments o vehicles en relació amb els criteris establits en les bases del concurs, i visitant aquells que han obtingut millor puntuació per a fer una valoració presencial d'estos.

L'alcalde ha agraït a tots els establiments i vehicles de transport participants "la seua implicació en esta iniciativa municipal, amb la qual s'ha contribuït a incrementar la visibilitat de Benidorm en xarxes socials i a dinamitzar l'activitat i imatge de la ciutat en dos moments clau com les campanyes de Sant Valentí i San José, mostrant als potencials visitants el que els espera en el nostre destí una vegada que la reactivació de la mobilitat siga un fet".

Tal com ha recordat Toni Pérez, #BenidormTeEspera "s'emmarca dins de les mesures dissenyades per l'Ajuntament per a fer costat al teixit productiu local enfront dels efectes de la pandèmia". Una iniciativa que, a la vista de les xifres de participació, "ha sigut valorada molt positivament pel teixit productiu de la ciutat, que ha trobat també en este certamen un aparador per a mostrar la seua activitat, esforç i bona faena".

El llistat pot consultar-se en la web municipal www.benidorm.org, dins de l'apartat del concurs, allotjat en la Regidoria de Comerç.