Comerç obri la inscripció del Concurs d'Aparadorisme, amb premis per a tots els participants

Dins de les mesures de suport al teixit productiu local, es creen accèssits de 350 euros per a tots els establiments que se sumen al certamen
0
0
Comerç obri la inscripció del Concurs d'Aparadorisme, amb premis per a tots els participants
Comerç obri la inscripció del Concurs d'Aparadorisme, amb premis per a tots els participants

La Regidoria de Comerç que dirigix Lorenzo Martínez ha obert el termini d'inscripció per al 27é Concurs d'Aparadorisme Nadalenc, que enguany preveu premis de 350 euros en forma d'accèssits per a tots els establiments participants. Una decisió que s'enquadra dins de les últimes mesures de suport al teixit productiu local, tal com va anunciar la setmana passada l'alcalde, Toni Pérez, i amb la qual es vol contribuir també a la dinamització comercial de Benidorm durant les dates nadalenques. Així, l'Ajuntament destinarà un milió d'euros als premis d'este 27é Concurs d'Aparadorisme Nadalenc.

L'edil de Comerç ha detallat que "poden participar en el concurs tots els comerços, establiments d'hostaleria i hotels de la nostra ciutat que disposen de llicència municipal d'obertura en vigor per al desenvolupament de la seua activitat" i que "la il·luminació i ornamentació nadalenca haurà d'estar exposada, com a mínim, des del 8 de desembre fins al 6 de gener".

Martínez ha informat que "el termini de presentació estarà obert fins a les 14.00 hores del pròxim dilluns 7 de desembre i haurà de formalitzar-se a través del correu electrònic escaparates2020@benidorm.org".

A més dels accèssits per a tots els participants, s'entregaran tres premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros respectivament als establiments amb la millor decoració nadalenca; una decisió que "adoptarà un jurat després de valorar aspectes com la imatge, il·luminació, originalitat, creativitat, colorit i l'ús de motius nadalencs".

Les bases íntegres del concurs, així com la documentació necessària per a cursar la inscripció estan disponibles en www.benidorm.org, dins de l'apartat 'Campanyes de Comerç' de la citada Regidoria.